Nekada igrao za PSŽ, a sada u Zvezdi kao zamena Hvangu?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

bomba

Nekada igrao za PSŽ, a sada u Zvezdi kao zamena Hvangu?

Crveno-beli se ne šale

Objavljeno: 16:01h

Rade Krunić, Sualio Meite, sada i Eduar Mišu. Francuski Ekip pod vinjetom ekskluzivno javlja da je Crvena zvezda poslala ponudu za dete Pari Sen Žermena Eduara Mišua, koji bi na stadionu Rajko Mitić trebalo da odmeni In-Beom Hvanga.

Mišu je pre deset dana raskinuo ugovor sa turskom Adanom Demir zbog neisplaćenih plata, a u taboru srpskog šampiona namirisali su šansu i prema informacijama dobro obaveštenog Loika Tanzija krenuli u ofanzivu.

In-Beom Hvang
In-Beom Hvang foto: Starsport©

Međutim, nisu jedini. Isti izvor dodaje da su neimenovani klubovi iz Belgije i Holandije dostavili ponudu na adresu 21-godišnjeg ofanzivnog veziste čija se odluka očekuje vrlo brzo.

Francuz rođen 2003. godine na Park prinčeva je stigao sa svega 13 leta, ali pored brojnih zvezda pariskog kluba nije uspeo da se probije do prvog tima. Za Pari Sen Žermen je odigrao osam zvaničnih utakmica, jednu sezonu proveo na pozajmici u Sanderlendu, a zatim još jednu u Adani Demir koja je ovog leta potpisala višegodišnji ugovor sa Mišuom.

Ipak, kašnjenja u isplati omogućila su mladom fudbaleru da raskine saradnju sa turskim klubom za koji je odigrao 27 minuta i potraži drugu sredinu.

Na Mišuu je sada da donese odluku hoće li, kao i Šerif Endijaje, posle epizode u Adani Demir karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, koja užurbano radi na pronalaženju zamene za svog ponajboljeg fudbalera.

Podsetimo, prvi pik crveno-belih bio je Rade Krunić, međutim, sa svojom platom od 3.000.000 evra koliko mu na godišnjem nivou plaća Fenerbahče finansijski je nedostupan srpskom šampionu pa su se sa stadiona Rajko Mitić prethodnih dana okrenuli fudbaleru Benfike Sualiju Meiteu. Sada je, izgleda, u pol poziciji Mišu. Mladi Francuz je na potezu...

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Mozzart sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.