Fantastičan potez Hvanga - ovako se odužio Zvezdi posle odlaska!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

svaka čast

Fantastičan potez Hvanga - ovako se odužio Zvezdi posle odlaska!

Delije mu ovo neće zaboraviti

Objavljeno: 15:25h

Crvena zvezda ostala je bez najboljeg igrača, pa će morati da se okrene drugim opcijama na tržištu i pokušati da nađe adekvatnu zamenu za sjajnog In-Beom Hvanga, koji će karijeru nastaviti u Fejnordu.

Korejac je još ranije imao usmeni dogovor sa upravom kluba da ako na adresu Ljutice Bogdana pristigne odgovarajuća ponuda, da će Hvang napustiti šampiona Srbije, i, to se i desilo.

In-Beom Hvang
In-Beom Hvangfoto: Starsport©

U ugovoru postoji klauzula od 7.000.000 evra, ali će Crvena zvezda dobiti milionče više od pomenute cifre - prenosi Mozzart sport, i, to, zahvaljujući vezisti koji je insistirao da Fejnord plati milion više Zvezdi.

- Hvang je tokom pregovora sa Fejenordom insistirao da roterdamski klub crveno-belima uplati milion evra preko potrebne izlazne klauzule. Dakle, sjajni vezista karijeru nastavlja u Fejenordu, a Crvena zvezda će od tog transfera dobiti 8.000.000 evra - piše Mozzart Sport.

Zvezda je ovom prodajom odradila sjajan posao, gde je uspela da dodatno napuni klupsku kasu, iako će bez sumnje Hvangov odlazak zaboleti navijače, ali će se vrlo verovatno odraziti i na igru, ukoliko crveno-beli ne uspeju da nađu adekvatnu zamenu za momka iz Koreje, uzimajući u obzir da je Hvang bio pokretač ekipe na terenu i dirigovao igrom svoje ekipe.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.