Nestvaran preokret OFK Beograda!
Foto: John Patrick Fletcher/Action Plu / Actionplus / Profimedia

Superliga Srbije

Nestvaran preokret OFK Beograda!

Sedmo kolo

Objavljeno: 23:09h

Fudbaleri OFK Beograda su preokretom kao gosti pobedili Napredak rezultatom 3:1, dok je Železničar savladao Spartak 2:0 u mečevima 7. kola Superlige Srbije.

OFK Beograd je savladao Napredak u Lazarevcu iako su Kruševljani prvi poveli, preko Filipa Krstića u 41. minutu. Surinamac Gleofilo Vlijter je izjednačio u 61. minutu, a pobedu je "romantičarima" doneo Aleksandar Paločević u 90. minutu sa penala. U devetom minutu nadoknade rezervista Slobodan Stanojlović je potvrdio slavlje gostiju posle asistencije Paločevića.

Železničar je treći sa 13 bodova, koliko ima i OFK Beograd, ali za gol slabiju gol razliku. Po 13 bodova imaju i lider trke Crvena zvezda, ali iz pet utakmica, i Čukarički, koji je odigrao svih sedam mečeva.

Napredak je deveti sa osam bodova, Spartak 14. sa pet. Napredak u narednom kolu, posle reprezentativne pauze, gostuje Crvenoj zvezdi, OFK Beograd će u Zaječaru dočekati Partizan. Zvezdi i Partizanu biće to poslednji ligaški mečevi pred "večiti derbi" koji je na programu 22. septembra u Humskoj.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.