Posle Vlahovića, ni on neće igrati za Srbiju!
Dragan Stojković Piski, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

nije dobro...

Posle Vlahovića, ni on neće igrati za Srbiju!

Još jedna loša vest za ''orlove''

Objavljeno: 16:07h

Prinudan otkaz. Znalo se posle detaljnog pregleda, da ne može da bude spreman za nastupe u dresu Srbije. Ovakav epilog je najavio MaxBet Sport prošlog četvrtka. Usledila je potvrda iz Salcburga.

Aleksa terzić
Aleksa terzićfoto: Harald Dostal / AFP / Profimedia

.Početkom septembra reprezentaciju Srbije očekuje pakleno težak zadatak u Beogradu kada na stadionu “Rajko Mitić” dočekuje Španiju (5. septembar), a tri dana kasnije sledi gostovanje Danskoj u Kopenhagenu. Na konačnu spisku selektora Dragan Stojkovića nema Alekse Terzića. Levi bek se povredio u meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, protiv Dinama iz Kijeva.

Pokušao je nekadašnjii igrač Crvene zvezde da nastavi meč, nije mogao, zbog čega je morao van igre nekoliko minuta kasnije. Trener Salzburga Pepijin Linders je saopštio dužinu pauze.

– Nažalost, Terzić neće moći da igra u narednom periodu, zbog povrede butnog mišića. Trebalo bi da pauzira barem četiri nedelje – poručio je Linders.

Podsetimo, nešto ranije je i Dušan Vlahović odbio da se odazove pozivu Dragana Stojkovića Piksija, zbog navodnih porodičnih razloga.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / MaxBet sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.