Partizan izdvojio ogroman novac za zver!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

crno-beli

Partizan izdvojio ogroman novac za zver!

Veliki potpis za Parni valjak

Objavljeno:

Nikad nije lako za fudbalera da se ekspresno adaptira na novu sredinu. Pogotovo kad prvi put dolazi u Evropu. U Partizanu je primer te prakse Korejac Jung Džun Goh, koji je zimus plaćen 1,3 miliona evra.

Nadaju se u Humskoj da to neće da bude slučaj i sa Žoaom Grimaldom. Peruanac je stigao ovog leta iz Sporting Kristala za 1,4 miliona evra, ali još nije pronašao svoje mesto pod suncem u ekipi Aleksandra Stanojevića. Dobija priliku u drugom poluvremenu. Čeka se još njegov potez, vic koji poseduje, jedan ili dva driblinga, brz prodor i centaršut koji bi mogli da naprave štetu rivalu. Možda već u sredu u (18.00) protiv Genta u meču sezone za crno-bele, koji na Planet grup areni, u plej-ofu Lige konferencija, jure zaostatak od 1:0 iz Beograda.

Žoao Grimaldo
Žoao Grimaldo foto: Miguel Marrufo / PRESSINPHOTO / imago sportfotodienst / Profimedia

Dok u Humskoj čekaju da se Grimaldo u potpunosti adaptira i prihvati zahteve nove sredine, MaxBet Sport otkriva jedan detalj koji je presudio kod dovođenja Peruanca. Znali su u Partizanu da je reč o velikom talentu, da je to igrač koji će u narednoj deceniji da nosi dres selekcije Perua, da poseduje veštine koje su potrebne klubu, ali i one koje navijači vole da vide.

Međutim, ono čime je Grimaldo kupio crno-bele je činjenica da je u svom domu u Peruu napravio sebi prostor za trening! Taj detalj poslao je poruku skautima Partizana da je reč o momku koji želi konstantno da napreduje, da je spreman da uloži u svoju fudbalsku karijeru i da svakim danom bude još bolja verzija sebe.

Zbog toga u Humskoj nisu žalili novac kad su dovodili Grimalda. I nadaju se da će dobrim igrama u Humskoj Peruanac sebi da podigne cenu.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / MaxBet sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.