Piksi pronašao novog Tadića?
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/MAX SLOVENCIK

to je to

Piksi pronašao novog Tadića?

Neuspeh na Evropskom prvesntvu koji će boleti...

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije nakon što je doživela neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sada se okreće Ligi nacija gde će pokušati da ostavi bolji utisak zajedno na čelu sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

Prvi rival za ''orlove'' u pomenutom takmičenju, biće evropski šampion - selekcija Španije 5. septembra koja će gostovati kod nas.

Dragan Stojković Piksi je prethodne nedelje objavio spisak za Ligu nacija, a među imenima koji će braniti grb Srbije, našao se i jedan debitant iz Superlige Srbije, koga je predstavio na Instagram profilu njegovog klub Radnički iz Kragujevca uz poruku da je njihov igrač dobio poziv od selektora ''orlova''.

Milan Aleksić
Milan Aleksićfoto: Starsport©

Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan Aleksić prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija - stoji u objavi Radničkog na društvenim mrežama.

Aleksić je ujedno i prvi igrač u istoriji Radničkog koji se našao na užem spisku reprezentativaca, što predstavlja ogromnu stvar za naš klub, ali i za samog Aleksića koga mnogi sa pravom nazivaju biserom srpskog fudbala i predviđaju mu veliku karijeru - ističe superligaš iz Kragujevca.

Prvu priliku za reprezentativni debi Aleksić će imati 5. septembra u Beogradu, kada će naša selekcija na premijeri u Ligi nacija ugostiti evropskog šampiona Španiju. Tri dana kasnije “orlovi” će u Kopenhagenu odmeriti snage sa selekcijom Danske - podvlači Radnički.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.