Zvezdu napušta jedan od najboljih za 7.000.000 evra?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

kraj?

Zvezdu napušta jedan od najboljih za 7.000.000 evra?

Blista u crveno-belom dresu

Objavljeno:

Naser Điga došao je u Crvenu zvezdu iz Bazela za tri miliona evra, a mogao bi da ode za duplo više para čime bi beogradski šampion poprilično napunio kasu.

Mladi štoper koji ima svega 21. godinu, privukao je veliku pažnju na sebe partijama prethodne i ove sezone, pa se broj klubova koji stoje u redu za njegov potpis samo povećava.

Naser Điga
Naser Đigafoto: Starsport©

Pričalo se da je Kopenhagen zainteresovan da u svoje redove dovede Zvezdinog štopera, pominjali su se i klubovi iz Premijer lige, a sada se pojavio novi tim koji je bacio oko na momka iz Burkine Faso.

Naime, Nemački Hofenhajm će pokušati da crveno-belima otme blago. Oni su već izašli i sa ponudom, odnosno, spremni su da plate između šest i sedam miliona evra.

Kakva će dalja sudbina Đige biti u Crvenoj zvezdi, ostaje da se vidi, ona će biti dosta jasnija nakon revanš duela crveno-belih protiv Bode Glimta koji se igra 28. avgusta na Marakani sa početkom od 21 sat.

Podsetimo, sedmostruki šampion Srbije u prvom duelu u Norveškoj poražen je rezultatom 2:1, pa će izabranicima Vladana Milojevića sve sem pobede biti nedovoljno za dostizanje cilja - grupne faze Lige šampiona.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.