Gabaritan, ubojiti fudbaler - stranac, zamena za Saldanju? Partizan ''kuva'' bombu!
Mateus Saldanja, Foto: Starsport

parni valjak

Gabaritan, ubojiti fudbaler - stranac, zamena za Saldanju? Partizan ''kuva'' bombu!

Uprava kluba preduzela sve korake

Objavljeno:

Maltene je „spakovan“ Lazar Romanić. Još da pređe Pančevački most i zaputi se ka Autokomandi kako bi bio promovisan u novo, deseto, pojačanje Partizana ovog leta.

Napadač Železničara je tokom nedelje veče odigrao verovatno oproštajni meč sa klub u kome je proradio posle epizode u Grčkoj i skrenuo pažnju do te mere da ga Aleksandar Stanojević poželi u timu. Sve informacije ukazuju da su čelnici dva kluba blizu dogovora oko visine obeštećenja i da će 26-godišnji napadač uskoro zadužiti crno-beli dres.

Lazar Romanić
Lazar Romanićfoto: Starsport©

Od procedura zavisi da li će se to desiti već danas, sutra, za koji dan... Daleko je važnije stručnom štabu srpskog prvaka da na raspolaganju ima još jednu opciju u ofanzivi, s tim da ostaje pri stavu da dovede i dodatnu. Naime, kako se može čuti, Lazar Romanić nije direktna zamena za Mateusa Saldanju koji bi do kraja prelaznog roka trebalo da napusti Humsku.

Mateus Saldanja
Mateus Saldanja foto: Starsport©

Prema informacijama Mozzart Sporta da će Partizan u naredne dve sedmice „napasti“ još jednog centarfora, gabaritnijeg, ubojitijeg. I sva je prilika da će to biti – stranac. U klubu imaju više fudbalera na radaru i samo od nijansi zavisi za koga će se opredeliti, onda i krenuti u realizaciju.

To se neće desiti pre nego što Saldanja ode. A kad ode zameniće ga, takođe, legionar. Uostalom, prateći karijeru Aleksandra Stanojevića lako je moglo da se zaključi da je uvek u špicu imao stranca na koga se oslanjao. U prvom mandatu to je najpre bio Gabrijel Kleo, a po odlasku Brazilca njegov sunarodnik Eduardo Pašeko, potom Prins Tejgo; u drugom je zahtevao i dobio povratnika u liku Rikarda Gomeša, a ovaj postao prvi strleac Superlige. I na drugim adresama, u Kini, Turskoj, Izraelu, uglavnom su stranci bili vođe navale Stanojevićevih timova.

Takav je plan i sad, što znači da bi Lazar Romanić – pride može da bude koristan i na krilu – čekao šansu s klupe, gde je već jedan špic angažovan tokom leta, Đorđe Jovanović, a zajedno s njim i starosedelac Nemanja Nikolić.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

Espreso / Mozzart sport / Prenela: I.K


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.