Superliga Srbije! Železničar nastavlja sa pobedama!
Fudbalska lopta, Foto: John Patrick Fletcher/Action Plu / Actionplus / Profimedia

sigurna igra

Superliga Srbije! Železničar nastavlja sa pobedama!

5. kolo

Objavljeno:

Fudbaleri pančevačkog Železničara pobedili su 2:1 ekipu IMT-a u 5. kolu Superlige i stali u red iza najuspešnijih ekipa u dosadašnjem delu sezone.

Ovo je ekipi Marka Savića bila treća pobeda koja ih je bodovno poravnala sa Partizanom, Čukaričkim i OFK Beogradom, sva četiri tima imaju 10 bodova, tri manje od lidera Zvezde. Partizan doduše ima meč manje. Železničar su do nove pobede u nedelju uveče u Pančevu vodili Matija Mitrović i Marko Ćurić, dok je jedini strelac za ekipu sa Novog Beograda bio kapiten Nikola Krsić. Za najlepši potez utakmice pobrinuo se Mitrović, njegov gol iz slobodnog udarca bio je najava novog trijumfa, mada su "traktoristi" uzvratili već do poluvremena. Tada je Krstić precizno gađao sa 16 metara. U nastavku, prelomni momenat desio se u 72. minutu kada je lopta nakon udarca rezerviste Ćurića prešla gol-liniju, iako je bilo dileme da li u dovoljnoj meri da gol bude priznat. Mahač je, ipak, odmah signalizirao glavnom sudiji i stavio tačku na nastalu nedoumicu - Žalazničar je poveo 2:1. Na kraju, "Dizelka" piše neočekivan treći trijumf već nakon pet kola, kao i deseti bod, koliko je, primera radi, u prethodnoj sezoni sakupila tek nakon 13 rundi.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.