Tako je! Stanojević najavio pobedu u revanšu!
Aleksandar Stanojević, Foto: Starsport©

žestoko

Tako je! Stanojević najavio pobedu u revanšu!

Obećavajuće reči

Objavljeno: 23:26h

Fudbaleri Partizana poraženi su sa 1:0 na svom stadionu u Humskoj od Lugana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Aleksandar Stanojević je najavio da će crno-beli ići na trijumf u drugom susretu:

- Izgubili smo. Imali smo određenih situacija koje smo morali bolje da rešimo. Protivnik je kontrolisao igru, ali nije bio toliko opasan po nas. Morali smo određene situacije da koristimo, to su situacije koje u Evropi moraju da se materijaliziju. Imamo aktivan rezultat i idemo u goste da pobedimo i prođemo dalje - rekao je Stanojević i dodao:

- I u 30. minutu moramo da igramo jačim ritmom. Faili nam moći i intenziteta. Sa te strane ne možemo da ispretimo brzinu protivnilkih igrača. Utakmica je bila drugačija od susreta sa Dinamom. Iako je Lugano nezgodna ekipa usepli smo da ih anuliramo s obzirom na to da su postigli četiri gola protiv Fenera. Postoji mali pomak, ali smo daleko od onoga što želim. Premali je pomak, nedovoljan za Evropu.

Ostao je zakopčan po pitanju nekih igrača.

- Imam jasnu sliku o svakom igraču. Znam od koga mogu šta da očekujem. Kada su u pitanju dalji koraci ne bih neke teške reči.

Detaljnije je pričao o Saldanji, Severini i Arijagi.

- Saldanja je senzitivan dečko, pokazuje reakcije i sve je to okej. Želeo je pobedu kao i svi. Bilo je situacija poput Severinine, možda penal nad Kaluluom… Možda Severina nije morao da postigne gol, ali je morao nešto da uradi, da uđe intenzivnije, muški… I da smo dali gol nedostaje nam moći. Kada je u pitanju Arijaga, on pokriva veliki deo terena, troši se, radi stvari koje se možda i ne vide. Trebalo bi malo više da pokaže u fazi napada, ali to zavisi i od saigrača. Opet, kao i svi mora više. Daje se dosta u fazi odbrane, igra timski za ekipu, ali u fazi napada bi trebalo više - rekao je Stanojević.

Revanš meč je na programu za sedam dana u Švajcarskoj.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.