Fantastičan potez Zvezde pred borbu za Ligu šampiona: Pao dogovor sa fudbalskom ubicom!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport

bombaa

Fantastičan potez Zvezde pred borbu za Ligu šampiona: Pao dogovor sa fudbalskom ubicom!

Pravi mađioničar na terenu

Objavljeno: 00:26h

Remi protiv Mladosti iz Lučana nije poremetio crveno-bele, jeste ih malo uzdrmao i bio je opomena na vreme. Četa Vladana Milojevića se sada sprema za gostovanje Tekstilcu u subotu od 20 časova u Bačkoj Palanci.

U međuvremenu su sastav Crvene zvezde pojačala još dva kapitalna pojačanja. Potpisali su krilni napadač Felisio Milson i vezista Timi Maks Elšnik. Mnogi Slovenca vide kao buduću zamenu kada klub napusti Hvang In Bom.

O odlasku Korejca se priča još od maja meseca. Interesovali su se Vulvs, Kristal Palas, Betis i Ajntraht Frankfurt. Delovalo je da In-Beom Hvang neće dočekati početak priprema na “Marakani”, ali… Korejski reprezentativac je odigrao dva kola u Superligi Srbije i ponovo je jedan od najbolje ocenjenih igrača tima, pa i lige.

Kako saznaje MaxBet Sport, In-Beom Hvang i uprava Crvene zvezde su napravili novi dogovor. Sjajni vezista sigurno ostaje na “Marakani” do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona. To je najkasnije do 28. avgusta. Ako Crvena zvezda izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona, dve strane bi mogle ponovo za sto.

In-Beom Hvang
In-Beom Hvangfoto: Starsport©

Ipak, izglednije je da do 1. septembra Hvang In Bom napusti Crvenu zvezdu. Obeštećenje koje traži šampion Srbije je 7.000.000 evra i može se slobodno reći da je to izlazna klauzula. Nije isključeno da Korejac i pre plej-ofa dogovori transfer u drugi klub, ali će svakako da ostane do kraja evropskih kvalifikacija.

Hvang In Bom je odigrao dva meča u Superligi Srbije i već je upisao jednu asistenciju. Zamena za Korejca ako ode biće novajlija Timi Maks Elšnik, koji može da pokrije sve pozicije na sredini terena.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / MaxBet sport / Prenela: Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.