Novi odlazak sa Marakane uoči borbe za Ligu šampiona?
Marakana - dom fudbalera Crvene zvezde, Foto: Starsport

transfer

Novi odlazak sa Marakane uoči borbe za Ligu šampiona?

Ponuda je na stolu

Objavljeno:

Crvena zvezda ga je tokom leta vratila u svoje redove, ali talentovani defanzivac Stefan Leković mogao bi ponovo da napusti Beograd!

Za mladog reprezentativac Srbije ponovo su zaintertesovani timovi iz Španije, pošto je tokom pozajmice u Viljarealu bio najbolji igrač rezervnog tima tog španskog kluba. I oduševio druge klubove na Pirinejima!

Španski mediji ističu da se za mladog defanzivca raspituje Kadiz, ali i da je Saragosa krenula u konkretizaciju čitavog posla - plan španskog drugoligaša jeste da Stefana Lekovića dobije na jednogodišnju pozajmicu, a zatim ga otkupi od Crvene zvezde ukoliko se dokaže u novom inostranom mandatu.

Stefan Leković
Stefan Lekovićfoto: Starsport©

Po tvrdnjama lokalnog sajta "elperiodicodearagon" klupski čelnici već su pričali sa Stefanom i predočili mu plan za narednu sezonu.

Leković je imao veoma dobru sezonu u drugom rangu španskog fudbala, ali nakon pozajmice u rezevnom timu Viljareala taj tim nije želeo da plati 4.000.000 evra za mladog srpskog štopera. Stefan se nakon isteka pozajmice priključio pripremama Crvene zvezde, ali na prvom meču u novoj sezoni nije dobio šansu da zaigra u dresu timu u kojem je ponikao.

Bonus video:

04:22

PREDSEDNIK FRANUCKSE: To je luda ideja, ali odgovorićemo izazovima! Stručnaci u Usijanju analiziraju koji su RIZICI na OI

(Espreso sport/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.