Tri tima stoje u redu za Filipa Kostića!
Filip Kostić, Foto: Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

ZANIMLJIVO

Tri tima stoje u redu za Filipa Kostića!

Nema dileme da će Srbin promeniti sredinu

Objavljeno: 10:01h
I K

Usled neuspešne sezone koja je sada već iza Juventusa, ''stara dama'' je primorana na drastične promene kako bi se vratila na mesto uspeha. Ciljano, crno-beli će pokušati da naredne sezone sklone sa trona svog velikog rivala - Inter.

Filip Kostić u dresu Juventusa
Filip Kostić u dresu Juventusa foto: Jonathan Moscrop / imago sportfotodienst / Profimedia

Već mesec dana i jače se priča o sudbini Filipa Kostića u dresu Juventusa, koja se polako nazire, a kako vreme ide, tako je sve jasnije da reprezentativca Srbije nećemo gledati naredne sezone u dresu italijasnkog kluba.

Srbin se prethdone sezone nije naigrao, tako da će morati da traži drugu sredinu gde će opet imati dovoljno prostora da pokaže svoj puni potencijal i raskošni talenat koji poseduje.

Filip Kostić u dresu Juventusa
Filip Kostić u dresu Juventusa foto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Čini se, da napadaču neće biti potrebno puno vremena da pronađe novi angažman, jer već sada zainteresovano u redu za Kostićeve usluge stoje Kristal Palas, Atletiko Madird i Fenerbahče.

Prema navodima italijanske "Corriere dello Sport" , pomenuti klubovi još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu, ali se očekuje da to učine u narednim danima.

Ako naredni klub za Fiilpa Kostića bude Fenerbačhe kojim diriguje sjajni i iskusni Žoze Murinjo, Kragujevčanin će se pridružiti svom sada već bivšem saigraču iz reprezentacije - Dušanu Tadiću.

Dušan Tadić
Dušan Tadićfoto: Markus Ulmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Gde će sudbina odvesti Kostića, ostaje nam da vidimo u narednim danima, a ono što je jasno, jeste da Srbin neće boraviti u Italiji i naredne sezone.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.