Neverovatna izjava miljenika Grobara: Partizan će izbaciti Dinamo i zaigrati u Ligi šampiona!
Slavlje fudbalera Partizana posle vodećeg gola Mateusa Saldanja protiv Dinamo Kijeva u Lublinu, Foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

zanimljivo

Neverovatna izjava miljenika Grobara: Partizan će izbaciti Dinamo i zaigrati u Ligi šampiona!

Iznenadio je mnoge

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana u utorak su u Lublinu posle preokreta poraženi od Dinamo Kijeva rezultatom 6:2 u prvom meču u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Po završetku duela u Poljskoj crno-bele su maltene svi otpisali, pošto se čini nemogućim da Parni valjak u revanšu pred praznim tribinama dostigne prednost Dinamo Kijeva i eliminiše ga.

Ipak, postoje i oni koji veruju da bi Partizan mogao da napravi jedno od najvećih čuda u istoriji kluba, ali i fudbala.

U pitanju je bivši štoper Partizana Bojan Ostojić.

Bojan Ostojić
Bojan Ostojićfoto: FK Partizan/Miroslav Todorović

On je u intervjuu za "Informer" istakao da žali zbog toga što je Partizan olako primio tri gola u kratkom periodu.

- Bolan poraz, ali ne može se iz ove kože. Dobro su krenuli i jako mi je krivo za krajnji rezultat. Nisu bili skoncentrisani jer su primili tri gola u relativno kratkom vremenskom periodu i mislim da je to uticalo loše na njih, nisu mogli da se rezultatski vrate u igru.

Ostojić veruje da u revanšu može da bude potpuno drugačija situacija na terenu, iako će Partizan igrati bez podrške domaćih navijača.

- Krivo mi je što se igra bez navijača, ali imamo veliku prednost domaćeg terena. Partizan ima veliku priliku da u revanšu popravi utisak, siguran sam da mogu da se izvuku. Dali smo dva fantastična gola, siguran sam da će u Humskoj sve ići mnogo bolje.

Nekadašnji defanzivac Parnog valjka uveren je da crno-beli mogu do Lige šampiona.

- Ekipa Partizana ima neosporan kvalitet za evropsku scenu. Ne razmišljam o Ligi Evrope i Ligi konferencija, siguran sam da će crno-beli proći kvalifikacije za Ligu šampiona. Još dok sam bio igrač, a i sada kao trener, naučio sam da gledam pozitivno na stvari, tako da sam ubeđen da će Partizan savladati Dinamo iz Kijeva. Igrači moraju da izvuku pouku sa prvog meča, da se fokusiraju na terenu i pokažu ono što jesu i da su tu gde jesu isključivo svojom zaslugom.

Bonus video:

00:11

grobari, partizan

(Espreso/Informer/J.Perišić/Preneo: A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.