Skandalozna izjava fudbalera Dinama: Igrali smo protiv kluba koji podržava rat, videli ste kakve su nam bile oči!
Kervin Arijaga na meču protiv Dinamo Kijeva, Foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

BRUKA

Skandalozna izjava fudbalera Dinama: Igrali smo protiv kluba koji podržava rat, videli ste kakve su nam bile oči!

Ni trunke srama nemaju

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana doživeli su debakl i poraz od Dinamo Kijeva u Lublinu rezultatom 6:2.

Po završetku utakmice jasno je bilo da su igrači ukrajinskog velikana imali motiv više protiv Parnog valjka.

O tome svedoče i njihove skandalozne izjave nakon meča.

Detalj sa meča u Lublinu
Detalj sa meča u Lublinufoto: Starsport

- Kada smo izašli na ovaj meč, shvatili smo protiv koga igramo, da ovaj klub podržava rat. I navijači na stadionu i TV gledaoci su videli oči koje smo imali kada smo izašli na teren. Dali smo sve što smo mogli u ovoj utakmici. Posle trećeg gola, dali smo četvrti, nismo stali. Prvi meč u sezoni, i to odmah 6:2? Ništa bolje niste mogli da smislite. Imali smo dobru pripremu, ali je bio i faktor da je ovo tim iz Srbije. Izašao sam. na utakmicu veoma besan. Nije bilo važno ko je dao gol, zadatak je bio da dobiju meč po svaku cenu, bilo bi dobro, ima još na čemu da se radi - rekao je Vladislav Kabajev i dodao:

- Utakmica je bila laka za nas. Primili smo prvi gol iz penala, ali je bilo trenutaka pre toga da mi postignemo. Nisam sumnjao ni u sebe ni u tim da ćemo se vratiti. Kada smo dali prvi gol, Jarmolenko i ostali momci su nam rekli da ne stanemo i da igramo, a to je bilo kao u boksu - neko je počeo da pliva, a mi smo morali da završimo dok je bilo vruće! Uspeli smo u drugom poluvremenu.

I vezni fudbaler Vladimir Bražko je istakao da je ovo bilo više od fudbala.

- Ovo je verovatno najznačajnija utakmica u mojoj karijeri u smislu tenzije. Želeo sam da postignem što više golova protiv ovog protivnika i pobedim svakog Ukrajinca - rekao je Bražko i dodao:

- Naravno, emocije su i dalje prisutne, jer su svi shvatili protiv koga igramo. Trebala nam je pobeda, želeli smo da postignemo što više golova da bismo imali prednost pred revanš. Mislim da smo igrali veoma dobro. Sva agresija, sve emocije, svađe ostaju na terenu – ovo je fudbal. Uglavnom, kontrolisao sam se, ali sam u epizodi sa penalom pritrčao sudiji i hteo da pitam zašto nisu gledali VAR kada me je protivnik u 2. minutu udario pravom nogom u potkolenicu. Iskreno, bio sam šokiran... Ali onda sam dao gol, imao asistenciju, dali smo šest golova - i smirio sam se.

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.