Pala konačna odluka?!
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

to bi bilo to

Pala konačna odluka?!

Oglasio se FSS

Objavljeno: 20:17h

Fudbalski savez Srbije je i zvanično objavio da je potpisan višegodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom "Kapeli Sport".

- Fudbalski savez Srbije objavljuje višegodišnje partnerstvo sa kompanijom Kapeli Sport, koja postaje tehnički sponzor zvanične odeće i opreme za sudije u sistemu FSS-a. Kapeli Sport će isporučivati opremu za srpske sudije, koje sude u prva tri ranga takmičenja srpskog fudbala, uključujući Superligu Srbije, Prvu ligu Srbije i Srpsku ligu (Beograd, Vojvodina, Zapad i Istok). Sveukupno, Kapeli Sport će opremiti preko 2000 sudija, od profesionalnih do onih u bazičnom fudbalu, odećom i opremom za teren, opremom za trening i odećom van terena.

Saradnja počinje u julu 2024. godine, i trajaće, u početku, tri godine, do sezone 2026/2027.

Kapeli Sport je svetska multisportska kompanija sa sedištem u Njujorku, specijalizovana za ekipne sportove. Kapeli Sport proizvodi odeću, obuću i komplete za utakmice, čime omogućava sportistima i ekipama da do maksimuma dovedu svoj uspeh na terenu i van njega. Kapeli Sport podržava sve sportiste kroz jedinstveni globalni sportski ekosistem, sa fokusom na izuzetnost usluge - navodi se na zvaničnom sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je Fudbalskom savezu Srbije nakon Evropskog prvenstva za seniore istekao ugovor sa kompanijom "Puma", ostaje da se vidi da li će Kapeli sport biti dostavljač opreme i za sve fudbalske selekcije Srbije.

Bonus video:

01:24

ESPRESO ANKETA: Da li treba da se smeni Piksi?

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.