Neće na Marakanu: Zvezda "izvisila" za brutalno pojačanje!
Marakana, Foto: Starsport

loše vesti

Neće na Marakanu: Zvezda "izvisila" za brutalno pojačanje!

Ništa od velike želje

Objavljeno: 17:59h

FK Crvena zvezda i dalje nije kompletirao tim za napad na Ligu šampiona, a jedna od najvećih želja je slovenački reprezentativac Timi Maks Elšnik.

Ipak, šampion Srbije ispred sebe ima gotovo nemoguću misiju, ako je suditi prema rečima predsednika Olimpije Adama Delijusa.

Centralni vezista je u Ljubljani viđen kao jedan od glavnih igrača u ostvarenju evropskih ambicija.

- Neću prodati Timija Maks Elšnika. Naš cilj je da igramo ponovo u grupnoj fazi Lige konferencije i zabeležimo dobre rezultate tamo. Iz tog razloga, ne možemo da prodamo Timija - izjavio je Delijus za Ekipa24.

Duel Vokera i Elšnika
Duel Vokera i Elšnikafoto: EPA/YOAN VALAT

Elšnik je partijama na Evropskom prvenstvu privukao pažnju mnogih klubova, među kojima su Dinamo Zagreb, Hajduk iz Splita, italijanska Piza, Hal Siti,,,

- Tačno je da sam pregovarao sa predstavnicima Pize, ali rekao sam im isto što i vama sada. Nisam razgovarao ni sa kim lično, Goran Boromisa me je obavestio o interesovanju još nekih klubova, ali sam i njih informisao o konačnoj odluci. Moramo se boriti za dobro ovog kluba i slovenačkog fudbala uopšte kao i ostali predstavnici u evropskim takmičenjima. Reprezentacija Slovenije je svojim briljantnim nastupima na Evropskom prvenstvu skrenula pažnju evropske javnosti na slovenački fudbal, sada klubovi moraju da vuku ovaj vagon napred - zaključio je Delijus.

Bonus video:

00:26

Aleksandar Dragović, delije

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.