Samardžić pred transferom karijere!
Lazar Samardžić, Foto: Silas Schueller/DeFodi Images / imago sportfotodienst / Profimedia

blizu je

Samardžić pred transferom karijere!

Deluje da neće biti samo Milenković jedini srpski reprezentativac nakon Evropskog prvenstva u Nemačkoj koji je promenio klub

Objavljeno: 08:09h
I K

Fudbalska reprezentacija Srbije ostvarila je neuspeh na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj koje je napustila sa svega dva osvojena boda u grupi C. Iako je delovalo da su neke partije srpskih fudbalera ostale u senci lošeg rezultata, ipak to nije slučaj.

1 / 43 Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Podsetimo, sjajno izdanje Nikole Milenkovića ga je preporučilo premijerligašu Notingem Forestu, čiji će dres nositi narednih pet godina. Uz to će srpski štoper zarađivati 3,5 miliona godišnje i probati da izbori opstanak sa Forestom koji je na kraju prethodne sezone uspeo da se domogne Premijer lige.

I ne, neće biti samo Milenković jedini Srbin koji je posle kontinentalnog takmičenja napravio transfer karijere, jer bi njegovim stopama mogao da krene i Lazar Samardžić. Srpski reprezentativac će napustiti Udineze gde je briljirao prethodne sezone, a kao njegova potencijalna naredna destinacija, mogla bi da bude Milan, javlja dobro obavešteni Fabricio Romano. Kontakt sa klubom je već uspostaljen i pregovori idu u dobrom smeru.

Prema rečima Romana, srpski vezista želi da napusti Udineze i naredne sezone zaduži dres italijanskog giganta. Naravno, da bi se realizovao transfer, potrebno je da se ''rosoneri'' i Udineze dogovore oko visine obeštećenja. Takođe, još jedan od uslova kako bi cela ova priča uspela jeste da se Milan ''otarasi'' jednog veznog fudbalera, kako bi uopšte krenuo po Samardžića.

1 / 15 Foto: Ettore Griffoni/IPA Sport / ipa- / imago sportfotodienst / Profimedia

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

Espreso / Iva Krga


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.