Oglasio se novi fudbaler Partizana: Nije ni obukao dres, već je ''zapalio'' Grobare!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport

parni valjak

Oglasio se novi fudbaler Partizana: Nije ni obukao dres, već je ''zapalio'' Grobare!

Parni valjak obezbedio je još jedan potpis u nizu za narednu sezonu

Objavljeno:

Partizan je dogovorio transfer Milana Lazarevića iz Vojvodine. To je u ponedeljak i potvrđeno do strane novosadskog kluba koji je tu vest saopštio na zvaničnom instagram profilu.

Aleksandru Stanojeviću se stavio na raspolaganje, stigao je kao slobodan igrač, a sve se odigralo munjevitom brzinom.

- Poziv Partizana je došao iznenada. Nisam se dugo dvoumio jer je Partizan klub za koji navija pola države. Nadam se da ću se brzo uklopiti i adaptirati na zahteve kluba i trenera. Partizan je veliki klub i normalno da ima velike ciljeve, a ja se nadam da ću pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Nadam se da ćemo sa novim trenerom napraviti bolje rezultate nego prošle sezone i da ćemo ravnopravno konkurisati za oba trofeja - rekao je Milan Lazarević za klupski sajt, te istakao na kojim poljima bi Parni valjak sa njim trebalo da bude na dobitku:

Milan Lazarević
Milan Lazarević foto: Starsport©

- Ja sam igrač koji igra u poslednjoj liniji i moj primarni zadatak je da sačuvam gol, ali moja ambicija je da učestvujem u ofanzivnim akcijama svog tima gde volim da se pojavim u završnici napada i da asistiram. Smatram da imam dobar centaršut, pa sam u prethodnim klubovima bio zadužen za izvođenje prekida. Volim da analiziram protivničke igrače sa kojima imam direktan duel na terenu i da iz njih izađem kao pobednik.

Nekoliko godina nije igrao u Srbiji, no u svlačionici će naići i na dobro poznata lica.

- Sa Antićem i Takijem Nikolićem (Nemanja Nikolić prim. aut) sam igrao u Vojvodini i poznajemo se dobro, dok Žileta (Marko Živković prim. aut) poznajem van terena i ovom prilikom želim da mu poželim brz oboravak i da se što pre vrati na teren jer je Žile sjajan momak i fudbaler. Nadam se da ćemo što pre formirati i uigrati tim koji će biti kadar da ostvari dobar rezultat, jer je moj san bio da zaigram za klub koji igra Ligu šampiona, pa verujem da uz dobro vođstvo i kvalitet možemo dalje.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević
Trener Partizana, Aleksandar Stanojević foto: FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Jednu utakmicu, kao i svaki igrač, željno iščekuje…

- Večiti derbi je utakmica koja privuče najviše gledalaca u srpskom fudbalu. Navijači su ti koji daju najviše svojih emocija i smatram da se to prenese i na igrače na terenu. Zato derbi ima posebnu draž. Mislim da je želja svakog fudbalera i Srbije da odigra bar jedan derbi - kazao je Milan Lazarević i za kraj poslao poruku navijačima:

- Impresioniran sam načinom na koji pružaju podršku kako na fudbalskim utakmicama, tako i na košarkaškim. To je jedan ambijent na kome može da pozavidi cela Evropa i ja ću dati sve od sebe, nošen energijom sa tribina, da ispunim njihove želje, a to su pobede i trofeji.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.