Udarno: Piksi odbio da bude selektor!
Dragan Stojković Piksi, Foto: EPA/MAX SLOVENCIK

najnovije vesti

Udarno: Piksi odbio da bude selektor!

Nakon svega što se desilo, rekao je ''ne''

Objavljeno: 15:13h

Nastavlja Dragan Stojković Piksi rad u nacionalnom timu Srbije. Prvi naredni rival “orlova” je Španija, na startu Lige nacija 5. septembra na stadionu “Rajko Mitić”.

Kao šampioni Evrope igraće prvi meč u Beogradu, kao i “orlovi” posle Nemačke. Piksi je pre dve nedelje imao fantastičnu ponudu od 10.000.000 evra da promeni selekciju i bude posle Nagoje i Gvanžu RF ponovo u Aziji. MaxBet Sport otkriva da je u rpitanju bila reprezentacija Južne Koreje.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: Frank Hoermann/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Posle rastanka sa Jirgenom Klinsmanom promovisan je domaći stručnjak, koji je započeo kvalifikacije za SP 2026. godine. Hteli su pred nastavak na jesen da usledi promena, ali Stojković je odlučio da ostane šef stručnog štaba “orlova”. Nije isključeno da se u budućnosti ova priča za selidbu u Seul ponovo aktivira.

Stigao je poziv Stojkoviću i od kluba iz Katara. Nije hteo prošlog leta, kada ga je želeo Al Ahli iz Saudijske Arabije, da napusti kormilo Srbije. Posle letnjeg odmora od polovine avgusta, sledi posao pripreme tima za dva velika jesenja okršaja sa Španijom i Danskom (8. oktobar, Kopenhagen).

Bonus video:

00:58

Fudbal se vraća kući

(Espreso/MaxBet sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.