Zvezda se ne šali! Još jedna bomba na Marakani?
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bum

Zvezda se ne šali! Još jedna bomba na Marakani?

Reč je o neverovatnom igraču

Objavljeno: 17:30h

Bruno Duarte i Crvena zvezda su postigli načelni dogovor, te se očekuje samo ozvaničenje angažmana brazilskog napadača. Ipak, posao kada su u pitanju dolasci napadača u redove šampiona Srbije definitivno neće biti završen sa parafom igrača Farensea.

Među igračima koji bi takođe mogli da zaoštre konkurenciju u ofanzivi crveno-belih je Idan Toklomati, izraelski ofanzivac koji se prema navodima One-a nalazi na listi želja kluba iz Ljutice Bogdana.

Idan Toklomati
Idan Toklomatifoto: ARMEND NIMANI / AFP / Profimedia

Prema navodima istog medija, Crvena zvezda još nije preduzela konkretne korake i posala zvaničnu ponudu, ali je pokazala spremnost da za igrača rođenog 2004. godine isplati 3.000.000 evra.

Kako tvrdi poznati izraelski medij kontakt između beogradskog kluba i Makabi Petah Tikve je ostvaren, ali se razgovori vode u potpunoj tajnosti. Podsetimo, Izraelci su o interesovanju Zvezde pisali i prethodnih dana kada je procena bila da je za slobodu igrača dovoljno oko 2.500.000 evra, ali očigledno da će šampion Srbije morati da se odrekne veće sume za paraf igrača koji je tokom minle takmičarske godine postigao pet golova uz jednu asistenciju.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Starsport©

Osim Toklomatija, u vezu sa Zvezdom dovođen je i talentovani Mihajilo Cvetković iz Čukaričkog. Rukovodstvo crveno-belih ne skriva želju da dovede mladog centarfora Brđana, ali uspešnost tog projekta zavisi od odluke tinejdžera.

Mihajlo Cvetković
Mihajlo Cvetković foto: Starsport©

Takođe, u izraelskim medijima se danas pojavila informacija da je šampion Srbije obnovio interesovanje za Igora Zlatanovića, te je izvesno da nas očekuje vrelo leto u Ljutice Bogdana kada su u pitanju dolazni transferi.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Mozzart sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.