Nezapamćena tragedija: Mladi golman poginuo od strujnog udara!
Sveća, ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

Nezapamćena tragedija: Mladi golman poginuo od strujnog udara!

Užasne vesti

Objavljeno: 22:35h

Tragične vesti stižu iz Bosne i Hercegovine. U petak uveče poginuo je golman NK Rudara iz Kamengrada Kristian Klarić (17).

Klarić je stradao u ugostiteljskom objektu od posledica strujnog udara.

Od mladog igrača klub se oprostio na emotivan način:

- Nakon (ne)prespavane noći i dalje je teško pričati i verovati šta se desilo. Momak koji je bio primer časti, poštenja i ljudskosti, a mi smo imali čast da nosi boje našeg voljenog kluba. Na terenu je bio poslednja crta odbrane, onaj koji čuva leđa svojim saigračima i onaj na koga su se mogli osloniti u svakom momentu, isti takav je bio i van terena - navodi se u objavi kluba.

Dalje ističu da je Klarić bio jedan od retkih koji je više pokazivao delima nego rečima.

- Koliko je besmisleno trošiti vreme u stvaranju razlika među ljudima, pogotovo na verskoj i nacionalnoj osnovi. Nama ostaje dužnost da ne damo zaboravu jednog ovakvog karaktera i vrsnog golmana pred kojim je zasigurno bila blistava karijera, nažalost Gospodar je hteo drugačije.

Dali su obećanje da ga neće zaboraviti.

- Dok god se bude kotrljala lopta na našem stadionu mi ćemo se sećati našeg Kristiana, momka čiji je put prerano prekinut, a ubeđeni smo da je taj put bio najispravniji. Kristianovoj porodici možemo samo izraziti najdublje saučešće, fudbalski klub Rudar Kamengrad je uz njih u ovom teškom vremenu. A našem ‘Kiki’ neka je laka crna zemlja. Do ponovnog viđenja na nekom boljem mestu - zaključili su.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.