Zvezda poražena u Bratskom kupu: Taljares minimalcem do pobede!
Detalj sa meča Crvene zvezde i Taljaresa, Foto: https://www.espreso.co.rs/autor/3870/iva-krga

crveno-beli

Zvezda poražena u Bratskom kupu: Taljares minimalcem do pobede!

Igrači Vladana Milojevića su imali dosta šansi da postignu gol...

Objavljeno: 19:05h

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Taljaresa sa 1:0 u okviru trećeg kola Bratskog kupa u Moskvi.

Samo što je počeo meč, Argentinci su došli do vođstva. Sjajna kontra, nakon čega je Martinez pretrčao Milana Rodića i izašao oči u oči protiv Guteše, koji nije uspeo da zaustavi sjajnu fintu igrača Taljaresa, pa je tako protivnik poveo već u 1. minutu meča.

Detalj sa meča Crvena zvezda - Taljares
Detalj sa meča Crvena zvezda - Taljares foto: https://www.espreso.co.rs/sport/tenis/1471000/engleska-publika-zvizdala-karlosu-alkarasu

Zvezda se nakon primljenog gola probudila, počela je da bude znatno opasnija i da napada.

Šerif Endiaje je u 21. minutu postigao gol, ali je prema rečima glavnog sudije bio ofsajd, tako da se pogodak za crveno-bele nije važio.

U 29. minutu meča, morao je da bude penal za Zvezdu, ali se sa tim nije složio arbitar. Posle centaršuta Hvana, lopta je pogodila u ruku Ortekosu...

Do kraja prvog poluvremena, golova nije bilo, ali je Vladan Milojević mogao zadovoljan da ode na odmor, jer su njegovi igrači nakon primljenog gola pokazali dobru igru, sa dosta šansi koje su mogle vrlo lako da budu pretvorene u pogodak.

Detalj sa meča Crvene zvezde i Taljaresa
Detalj sa meča Crvene zvezde i Taljaresa foto: https://www.espreso.co.rs/sport/fudbal/1471010/fk-taljares-pobedio-crvenu-zvezdu

U drugom delu igre, strasti na terenu su uzavrele.

Portiljo je neoprezno startovao nad Srđanom Mijailovićem i po drugi put na meču dobio žuti, odnosno crveni karton. U 70. minutu, videli smo još jedan crveni karton. Luka Ilić je oštro startovao nad igračem Taljaresa.

Do kraja meča, Zvezda je imala svoje šanse, ali nije uspela da postigne gol. Ovo je prvi poraz za izabranike Vladana Milojevića u ovom pripremnom periodu.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.