RADE BOGDANOVIĆ ''NAPADNUT'' UŽIVO U PROGRAMU!
Rade Bogdanović, Foto: RTS/Printscreen

neverovatno

RADE BOGDANOVIĆ ''NAPADNUT'' UŽIVO U PROGRAMU!

Do svega ovoga je došlo zbog nesuglasica za crveni karton Češke

Objavljeno: 23:46h

Fudbaleri Češke republike pali su sa Evropskog prvenstva posle poraza od selekcije Turske (1:2) golom Čenka Tosuna u nadoknadi, ali je detalj o kojem se priča sa ovog meča definitivno crveni karton za Antonina Baraka iz 20. minuta.

Fudbaler Češke je tada dobio drugi žuti karton od strane sudije Ištvana Kovača što je u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje" na RTS pokušao da objasni sudijski analitičar i profesor Dejan Nedić.

Pratite doček fudbalera Srbije iz Nemačke sa Evropskog prvenstva: Orlovi sleteli u Beograd!

Rade Bogdanović
Rade Bogdanovićfoto: Printscreen/RTS1

Međutim, fudbalski analitičar, Rade Bogdanović istakao je da nije saglasan sa Nedićevim obrazloženjem, što je ovoga malo i naljutilo.

- Ja se sa tim ne slažem, pošto sam igrao fudbal, na sredini terena, imam žuti karton, nalazim se među dvojicom, prvi dolazim do lopte, nemam nameru - rekao je Bogdanović, kada ga je prekinuo Nedić:

- Kolega Bogdanoviću, vi ste fudbaler, niste sudija! Kada završite školu suđenja, možemo da pričamo! Ovo je međunarodni tim, zato sam odmah istakao imena mojih kolega, znao sam šta me čeka. Niste u pravu! Drugi žuti karton stopostotno! Sigurno, crveni karton! To je stav sudijskog tima, znate vi pravila igre, ali... - rekao je Nedić.

U tom momentu je Rade Bogdanović samo prokomentarisao "prestrogo, prestogo", posle čega je profesor Nedić imao završnu reč:

- To je vaše mišljenje, ali ovo je stav i mišljenje struke. Vi ste igrači i treneri, a mi smo sudije. Hvala i idemo dalje - zaključio je Nedić.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Telegraf/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.