OGLASIO SE NAKON NEUSPEHA, BAŠ JE POLUDEO: ''Imate 90 minuta da odlučite...''
Dragan Stojković Piksi, Foto: MATHIAS BERGELD / Bildbyran Photo Agency / Profimedia

zanimljivo

OGLASIO SE NAKON NEUSPEHA, BAŠ JE POLUDEO: ''Imate 90 minuta da odlučite...''

Pričao je bez dlake na jeziku

Objavljeno: 21:42h

Fudbaleri Srbije su nakon tri meča na Evropskom prvenstvu zavšrili ušešće, pošto nisu uspeli da savladaju Dansku i tako ''opstanu'' na kontinentalnom takmičenju.

NIkola Petković nekadašnji fudbaler, izneo je svoje mišljenje nakon neuspeha naše reprezentacije na Evropskom prvenstvu..

Nikola Petković
Nikola Petković foto: Printscreen/youtube/Mozzart TV

- Za ovako nema izgovora. Dušan Tadić i Mitrović su dva najkorisnija igrača ubedljivo, a ti počinješ utakmicu bez njih. Da li je to sujeta ili ogromno neznanje, ja ne znam, ali mislim da su u pitanju oba. Imate devedeset minuta da odlučite dalji tok takmičenja za sebe. Čovek živi u svom majstorstvu. Skroz jednosmerna ulica konstantno, a naša reprezentacija pati. Ja ne znam fudbalski gledano šta je ono bilo. Šta smo mi umisli da možemo da ne igramo prvo poluvreme, pa onda da dobijemo utakmicu kao da smo Brazilci pa ćemo svakog da pobedimo - rekao je on.

Nije se Petković zaustavio u kritkovanju našeg selektora, a potom je dodao da mu je žao mnogobrojne publike koja u Nemačkoj nije mogla da uživa u dobroj igri naše reprezentacije,

Dudić bez dlake na jeziku! Srbija je igrala na gol manje

- Taktički je bilo sve jako loše. Ja znam Piksija još od Kine. Videli ste kako on nešto zapisuje protiv Slovenije, ali to nije njegova praksa. Ja sam ga možda dva puta video sa sveskom ruci. . Greota za ljude koji su došl da gledaju utakmice i bodre našu reprezentataciju. Svi su kivni na selektora, ali ovo je prvi put da narod nije imao veru u reprezentaciju. Jaz između selektora i igrača traje godinama - istakao je Petković.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.