"KANGA DOLAZI I KAŽE - MOJ VRAČ TRAŽI 30.000 EVRA!" Terzić otkrio hit anegdotu pred važnu evropsku utakmicu (FOTO)
Gelor Kanga, Foto: Starsport©

verovali ili ne

"KANGA DOLAZI I KAŽE - MOJ VRAČ TRAŽI 30.000 EVRA!" Terzić otkrio hit anegdotu pred važnu evropsku utakmicu (FOTO)

Neverovatna priča generalnog direktora crveno-belih o Gaboncu

Objavljeno: 09:02h

Fudbaleri Crvene zvezde su na odmoru posle osvojene četvrte duple krune u nizu, a igraće plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona.

Uspon crveno-belih na međunarodnoj sceni počeo je u sezoni 2017/18 kada je Vladan Milojević uveo tada novi tim u grupnu fazu Ligu Evrope.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Prošao je četiri kola kvalifikacija, a grupu je završio kao drugoplasirani iza Arsenala, a ispred Kelna i BATE Borisova.

U nokaut fazi, Beograđani su na stadionu "Rajko Mitić" odigrali 0:0 sa CSKA, dok je u revanšu u Moskvi bilo 1:0 u korist "armejaca."

Crvena zvezda je imala zicer za 1:1 i prolazak dalje jer je važio gol u gostima, a Zvezdan Terzić, generalni direktor crveno-belih otkrio je hit anegdotu.

- Ima jedna anegdota. Došao Kanga kod mene pre puta za Moskvu i kaže: "Moj vrač traži 30.000 evra i mi prolazimo CSKA." Ja rekoh, kako traži 30.000? Pa 30.000 vraču, on će neku magiju svoju da baci i mi prolazimo. Kažem: "Daj mu 30.000 ako ćemo prođemo!" - priseća se Terzić.

Slavlje fudbalera CSKA iz Moskve protiv Crvene zvezde
Slavlje fudbalera CSKA iz Moskve protiv Crvene zvezdefoto: EPA/Maxim Shipenkov

Nastavio je u istom tonu.

- Završi se utakmica, 1:0 za CSKA. Došao Kanga posle kod mene i pokazuje: "Pare, pare, pare." Ja ga pitam kakve bre pare, a on će: "Pa vrač traži pare." Pa izgubili smo, ja mu kažem. Gubi se da ne vidim. A Kanga će: "Vrač je sve pripremio Pešiću, on je samo trebalo da ugura loptu. Vrač je sve to pripremio. I stvarno, Pešić je imao šansu, ono da je dao mi bismo prošli dalje. I Kanga kaže da vrač hoće pare, da je svoje odradio. Sa Kangom je uvek šou. Ali smo tamo, stvarno odigrali dobru utakmicu i promašili par šansi. Stvarno, taj CSKA je bio dominantan klub u Rusiji. Dobra ekipa, apsolutni favorit. Za dlaku, šteta što nismo prošli - zaključio je Terzić.

Bonus video:

00:34

Gelor Kanga se svađa sa policijom kako bi prošao na Marakanu

(Espreso/Telegraf/Mario Marić/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.