ŠPANCI KUPUJU DEFANZIVCA ZVEZDE: Crveno-belima sleduju MILIONI!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OPAAA

ŠPANCI KUPUJU DEFANZIVCA ZVEZDE: Crveno-belima sleduju MILIONI!

Neće ostajati na Marakani

Objavljeno:

Odlučili su da zadrže štopera. Početkom prošlog leta olako se novi stručni štab na čelu sa Barakom Baharom odrekao mladog reprezentativca Crvene zvezde. I odlazak u Španiju se pokazao kao odličan potez.

Sve ide po planu da Stefana Leković uskoro potpiše novi ugovor sa Viljarealom, a šampion Srbije, kako saznaje ''MaxBet Sport'' zaradi ovim poslom četiri miliona evra! Ovo obeštećenje stoji, kao klauzula, koju mogu da aktiviraju Španci do 30. juna. Pošto su sve dobro izvagali čitav posao treba da bude sklopljen u narednim danima.

Stefan Leković
Stefan Leković foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Defanzivac je partijama u “B” timu, popularne “žute podmornice” potvrdio potencijal i ubrzo se našao na treninzima prve ekipe. Na stadionu “De la Keramika” i više su nego zadovoljni vidjenim.

Šef stručnog štaba, Marselinjo, želi štopera u redovima prvog tima već na okupljanju, pa će štoper dobiti šansu da se izbori za minutažu tokom pripremnog perioda, kao i ugovor na četiri godine (do juna 2028. godine).

Leković je zabeležio čak 29 nastupa u prvenstvu, a za to vreme je postigao tri pogotka. Šansu u najboljem timu Viljareala dobio je u dva navrata, jednom u LaLigi, jednom u Kupu Kralju.

Ostanak u Španiji je dobar posao bez dileme…

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Maxbet sport/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.