ĐORĐE JOVANOVIĆ NAKON POVRATKA U PARTIZAN: ''Kako mogu da se osećam''
Đorđe Jovanović, Foto: Starsport©

parni valjak

ĐORĐE JOVANOVIĆ NAKON POVRATKA U PARTIZAN: ''Kako mogu da se osećam''

Evo šta je imao da kaže povratnik u klub iz Humske

Objavljeno:

Partizan je dobio prvo letnje pojačanje u igračkom kadru - vratio se Đorđe Jovanović! Sjajni centarfor prošao je sve mlađe kategorije crno-belih, pre osam godina igrao i za prvi tim, ali je put do slave uglavnom tražio u inostranim klubovima.

Kako ističe klupski sajt, Đorđe Jovanović je svih selekcija Partizanove omladinske škole otkriven na turniru u Guči.

Za prvi tim je zaigrao 2016. godine kod trenera Ivana Tomića, da bi sa Partizanom osvojio titulu prvaka Srbije u sezoni 2016/17 i pehar Kupa Srbije u sezonama 2016/17 i 2017/18.

Đorđe Jovanović pre osam godina dok je nastupao za Partizan
Đorđe Jovanović pre osam godina dok je nastupao za Partizan foto: AP

- Osećanja? Kako mogu da se osećam - puno mi je srce! Kao mali sam došao u Partizan, prošao sve mlađe kategorije i znam šta znači grb kluba, pritisak, ali i ogromna ljubav koja uz to ide - između ostalog je istakao Đorđe Jovanović.

- Otišao sam praktično kao dete, a vraćam se fudbalski zreo i vrlo dobro znam šta su klupski zahtevi i želje navijača - samo najviši ciljevi! Ispred nas su kvalifikacije za Ligu šampiona, kao san svakog fudbalera i praktično od danas kreću za mene pripreme za moju novu eru u Partizanu! Daću i više od maksimuma i radujem se izlasku pred navijače na mom stadionu! Privilegija je i zadovoljstvo - poručio je Jovanović.

Đorđe Jovanović se u Humsku vratio iz Bazela, a u Partizanu će imati status pozajmljenog igrača od strane švajcarskog kluba.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Sportal/Prenela:Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.