PADAĆE BOMBE NA MARAKANI: Zvezda najavila tri MOĆNA pojačanja!
Stadion Crvene zvezde, Foto: Starsport©

crveno-beli

PADAĆE BOMBE NA MARAKANI: Zvezda najavila tri MOĆNA pojačanja!

Crveno-beli sve jači i jači

Objavljeno: 14:55h

Crvena zvezda je u utorak predstavila prvo letošnje pojačanje.

Luka Ilić se vratio u voljeni klub i potpisao četvorogodišnji ugovor.

On stiže kao slobodan igrač iz francuske Troe.

Nije krio zadovoljstvo povratkom u tabor crveno-belih.

- Presrećan sam što sam se vratio, već duži period sam razmiljao o ovom danu. Mislim da sam sada dosta iskusniji i da sam prošao period koji mi je dosta značio. Kao osoba sam dosta drugačiji, nabolje. Bilo je ponuda drugih klubova, ali čim sam čuo da je Zvezda zainteresovana bez razmišljanja sam odlučio da se vratim - rekao je Ilić i dodao:

- Gledao sam dosta utakmica kad sam bio slobodan, to su sve fantastični igrači i da je to dobra stvar, ta jaka konkurencija, jer će činiti tim boljim. Jedva čekam da budem sa ekipom.

Govorio je i o svom odlasku iz Zvezde kada je bio veoma mlad.

- Razmišljao sam dosta puta o tome, ali ispalo je nešto dobro iz toga. Naravno da mi je bilo krivo, hteo sam da ostanem duži period, ali srećam sam što sam sada opet ovde. Mislim da je bilo dobro za klub tada i ne žalim što sam otišao.

Ilić će na Marakani nositi dres broj 32, a sad je otkrio i zbog čega, pošto je u svom prvom mandatu nosio dres sa brojem 40.

- To u prvom mandatu, kda dođete iz omladinske škole, dobijete broj i ne pitate ništa. Sada sam se za 32 odlučio zbog TSC-a (nosio je 32 igrajući u Bačkoj Topoli), jer je ta sezona bila najuspešnija u mojoj karijeri. Zato sam odlučio da uzmem broj 32, da mi donese sreću.

O dolasku Ilića, ali i prelaznom roku, govorio je sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

- Luka je dobro pozato lice na Marakani, odrastao je ovde, odigrao jednu sezonu za Zvezdu, uzeo titulu, zatim otišao u veliki Siti i bio na pozajmicama. Verujem da ovaj igrač velikog talenta dolazi bolji i spremniji za ono što ga čeka u Zvezdi da ima još dosta da pokaže, dosta snova koje nije ostvario za tu jednu sezonu koliko je igrao u Zvezdi. Aktivni smo u ovom prelaznom roku tražimo štopera, levog beka i krilo, a o imenima ne bih govorio.

Bonus video:

03:23

Mitar Mrkela optimista pred meč sa Monakom (VIDEO)

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.