ZVEZDA OSTAJE BEZ ZAMENE ZA DRAGOVIĆA? Štoper se oglasio, EVO šta je rekao!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

zanimljivo

ZVEZDA OSTAJE BEZ ZAMENE ZA DRAGOVIĆA? Štoper se oglasio, EVO šta je rekao!

Bio je iskren

Objavljeno:

Srđan Babić je u razgovoru za ''Sport Ekspres'' prošao kroz nekoliko zanimljiv tema, a definitivno jedna od njih je bila vezana za njegovu klupsku karijeru.

Babić je poručio da se dobro oseća, a potom je iznenadio Srbiju rečenicom da je potpuno spreman da brani boje svoje države na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iskusni štoper u Moskvu je stigao prošlog leta iz Almerije za obeštećenje od 5.000.000 evra, a već sada za njega postoji interesovanje drugih klubova, iako ima ugovor do jula 2026. godine.

Srđan Babić u dresu reprezentacije Srbije
Srđan Babić u dresu reprezentacije Srbije foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

Kako piše ''Sport Ekspres'', Babić ima ponudu da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji, ali sam igrač nema nikakvu dilemu po pitanju budućnosti.

- Želim da nastavim da igram za Spartaku imam ugovor sa klubom. To je sve - jasno je poručio štoper najpopularnijeg moskovskog kluba.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana. bila je aktuelna priča o Babićevom povratku u Crvenu zvezdu, koja bi predstavljala zamenu za Aleksandra Dragovića, ipak, ovaj odgovor je definitivno demantovao sve navode i tako razočarao Delije.

Srpski štoper je tokom sezone doživeo povredu.

Taj peh, zadesio ga je 1. maja u 11. minutu meča na utakmici Kupa Rusije protiv Dinama.

Zbog povrede, bio je van terena dvadesetak dana, da bi u poslednjem kolu protiv Orenburga bio na klupi za rezervne igrače.

Srđan Babić se pozdravlja sa Stefanom Mitrovićem
Srđan Babić se pozdravlja sa Stefanom Mitrovićem foto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Oporavak je prošao veoma dobro. Mogu da igram na Evropskom prvenstvu. Nadam se da ćemo izaći iz krupe i stići do trofeja. Spreman sam da igram na turniru - rekao je motivisani defanzivac Srbije.

Babić je osam puta nosio dres reprezentacije Srbije, a njegova partija u poslednjem kolu kvalifikacija protiv Bugarske je Orlovima donela bod u Leskocu.

Bonus video:

01:17

Okupljeni igraju fudbal ispred ministarstva

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.