NOVA BRUKA FSS: Fudbaleri besneli - ovo samo nama može da se desi!
Fudbaleri Srbije, Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

da nije smešno bilo bi tužno...

NOVA BRUKA FSS: Fudbaleri besneli - ovo samo nama može da se desi!

Srpski fudbaleri su bili besni

Objavljeno: 11:59h

Evropsko prvenstvo u Nemačkoj nećemo pamtiti samo po lošem rezultatu naše selekcije, nego i po mnogim spornim situacijama koje najmanje imaju veze sa fudbalom.

Novi bizaran detalj izašao je u javnost po povratku fudbalera Srbije iz Nemačke. Bilo je neverovatno da su igrači i selektor na Evropsko prvenstvo otišli u trenerkama i šorcevima. Videlo se to na ispraćaju, kada su se u avionu slikali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Prema saznanjima Kurira, odela za fudbalere i stručni štab bila su spremna, međutim veličine nisu odgovarale. Neko je pogrešio kada su uzimane mere. nekoliko dana pred put odela su stigla u Sportski centar u Staroj Pazovi, a kada su ih fudbaleri probali nastao je prvo tajac, a onda i talas nezadovoljstva.

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbijefoto: Nemanja Nikolić

Da bi se strasti smirile, odlučeno je da se na EURO 2024 u Nemačkoj putuje u sportskoj opremi. Za razliku od Mundijala u Kataru, kada su Orlovi otputovali kao manekeni, slikajući se ispred Sportskog centra FSS, potom na aerodromu, a onda i po dolasku na Svetsko prvenstvo.

Prema saznanjima Kurira neko iz organizacije FSS je debelo podbacio. Odela su plaćena, a novac je praktično bačen. Firma koja je sašila odela uradila je svoj posao, kvalitet nije bio upitan, međutim veličine koje su uzete fudbalerima, nisu odgovarale. Još jedan propust u organizaciji. Doduše, bizaran, ali jasan pokazatelj stanja pojedinih ljudi nedoraslih funkcijama u krovnoj organizaciji.

Bonus video:

02:45

Piksi: Ne držim se kao pijan plota

(Espreso sport/Kurir/Aleksandar Radonić/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.