"SAMOLJUBIV, IZUZETNO SUJETAN I NIJE OBJEKTIVAN!" Rade Bogdanović žestoko opleo po Piksiju (FOTO)
Rade Bogdanović o Draganu Stojkoviću Piksiju, Foto: Printscreen/RTS

"Čovek ima platu godišnju..."

"SAMOLJUBIV, IZUZETNO SUJETAN I NIJE OBJEKTIVAN!" Rade Bogdanović žestoko opleo po Piksiju (FOTO)

Selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, rekao je Rade

Objavljeno: 00:33h

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je bez golova sa Danskom i tako ispala posle tri kola u C grupi Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Na konferenciji za medije, selektor Dragan Stojković Piksi upitan je da li ima klauzulu da izađe iz ugovora i da li očekuje da će ostati na funkciji.

Dragan Stojković Piksi na utakmici Danske i Srbije
Dragan Stojković Piksi na utakmici Danske i Srbijefoto: kolbert-press/Christian Kolbert / imago sportfotodienst / Profimedia

Strateg našeg nacionalnog tima je posle utakmice rekao da "orlovi" nisu bili vreća za udaranje što je zasmetalo analitičaru Radetu Bogdanoviću.

- Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra. Sačekajte... Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza. Ne morate da ga branite od mene - rekao je Bogdanović.

Bonus video:

00:26

Novak Đoković na terenu

(Espreso/RTS/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.