PANIKA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Piksi OTKRIO šta se desilo usred meča sa Slovencima!
Dragan Stojković Piksi, Foto: Nemanja Nikolić

šok

PANIKA U REPREZENTACIJI SRBIJE: Piksi OTKRIO šta se desilo usred meča sa Slovencima!

Nepoznati detalji

Objavljeno: 15:15h

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi održao je konferenciju medije nakon remija sa selekcijom Slovenije 1:1.

On je javnosti otkrio da su trojica igrača kolabirala tokom utakmice sa "zmajevima".

- Pavlović je kolabirao, vraćali smo ga u život, nije mu ništa nego je folirao malo. Zaista je bilo teško, kada su se i Slovenci vraćali rekli su da će se onesvestiti od vrućine. Znači da ni njima nije bilo lako, istrčali smo 111 km/h, malo manje od njih, a znate koji je razlog? Trčali su za loptom - rekao je Piksi.

Otkrio je koliko je bilo teško igračima da se bore sa teškim uslovima i pritiskom sa kojim su došli na Evropsko prvenstvo.

Strahinja Pavlović
Strahinja Pavlovićfoto: Starsport©

- Ne postoji ekipa na turniru koju smete da potcenite. Izuzetno se tvrdo igra, kod nas mi se sviđa što smo takmičarski raspoloženi i verujemo do kraja da možemo do pozitivnog rezultata. Moram i da napomenem i da što se tiče statistike, mi smo juče imali 56 odsto lopte. Uputili smo 15 udaraca na gol, napravili smo 540 pasova, od čega 480 tačnih, 200 više nego oni i to govori o dominaciji. Znate koliko centaršuteva je bilo? 33! To govori da želimo da igramo ofanzivno i da ugrožavamo gol protivnika. Bilo bi zabrinjavajuće da smo mi tim koji ne šutne na gol, recimo u Podgorici gde smo pobedili bez šuta, što je zabrinjavajuće. Ovi brojevi idu u prilog tome da možemo biti ponosni na momke da žele da se bore i taj moralno-voljni momenat je na visokom nivou. Na to ako dodate jednu situaciju da je igrano u 15 časova, da su dvojica-trojica kolabirala, onda znate koliko je bilo teško vratiti se - rekao je selektor.

Podsetimo, odlučujući meč sa selekcijom Danske, "orlovi" igraju u utorak od 21 čas.

Bonus video:

00:28

Piksi izašao ispred hotela

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.