BURA NE JENJAVA: Legenda Crvene zvezde UDARILA na Dušana Tadića!
Dušan Tadić, Foto: Starsport©

oštra reakcija

BURA NE JENJAVA: Legenda Crvene zvezde UDARILA na Dušana Tadića!

Da li je preterao?

Objavljeno: 17:57h

Nema govora u sukobu između selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija i kapitena Dušana Tadića, ipak u fudbalskoj javnosti ne prestaje da se govori o novonastaloj situaciji u taboru "orlova".

Mnogi su na strani Piksija, dok su oni drugi na strani Tadića, dok je najviše onih koji smatraju da je tim iznad svega.

Kapiten reprezentacije Srbije je "vruće glave" rekao da je najbolji i najspremniji igrač i da mu je teško palo što nije počeo meč sa Englezima.

Darko Pančev
Darko Pančevfoto: Printscreen/Youtube/FK Crvena zvezda

Svoj komentar je dao i legendarni Darko Pančev u autorskom tekstu za Ekip.

- Ne može jedan fudbaler tog ranga i kvaliteta da kaže za sebe da je najbolji igrač reprezentacije Srbije. Budimo realni pa jedan Mesi nikada nije rekao da je najbolji, iako svi znamo da je najbolji igrač na svetu - istakao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i Makedonije.

Ipak, nekadašnji šampion Evrope sa Crvenom zvezdom smatra da će reprezentacija Srbije lako prebroditi kratkotrajnu krizu.

- Tadić je dobar momak i fudbaler i verujem da neće od toga da se napravi velika drama. Za Srbiju je najvažnije da se fokusira na dva naredna meča i pokuša da izbori plasman u narednu fazu - zaključio je Pančev.

Bonus video:

07:28

PIKSIJEVE REČI SU SVETINJA, TADIĆ I OSTALI DA ĆUTE I DA GINU ZA DRES Uživo iz Nemačke: Imaju sve što treba da zgrome Sloveniju

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.