SELEKTOR NA MUKAMA PRED SRBIJA-ENGLESKA! Bez ključnih igrača?
Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, Foto: Starsport

vesti sa euro

SELEKTOR NA MUKAMA PRED SRBIJA-ENGLESKA! Bez ključnih igrača?

Problemi, kako će ovo uticati na ostatak tima?

Objavljeno:

Golman reprezentacije Engleske Džordan Pikford kaže da promene u odbrani te selekcije ne utiču na tim pred okršaj sa Srbijom 16. juna u Gelzenkirhenu (20 časova).

Garet Sautgejt ima određenih problema u odbrani pred početak EURO, Hari Megvajer je otpao zbog povrede, a male probleme ima i Džon Stons.

Hari Megvajer
Hari Megvajerfoto: EPA/Cesare Abbate

- To ne utiče na nas. Ima dosta momaka sa kojima sam igrao. Svako ko je u reprezentaciji Engleske je tu sa razlogom. Svi se bore za svoje mesto, spremni smo - rekao je Pikford i osvrnuo se na Stonsa.

- Trenirao je punim intenzitetom. Sa Stounsom se sećam da sam igrao u Nemačkoj na turniru za igrače do 19 godina. On je dugo vrhunski igrač, jedan od najboljih štopera na svetu.

Džon Stouns
Džon Stounsfoto: EPA/TOLGA AKMEN

Engleska je jedan od favorita na EURO.

- Ima mnogo lidera na terenu, mnogo igrači koji su kapiteni ili vice-kapiteni u klubovima. Svako je lider na svoj način, to je ono u čemu smo dobri. Osim Rusije 2018, gde nije bilo pritiska na nas... Elitni tim mora da bude pod pritiskom. Morate da se nosite sa tim da biste bili jedan od favorita, morate da uživate u tom pritisku - kazao je Pikford.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.