DOPING kontrola upala u tabor Srbije pred EURO!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

pravila

DOPING kontrola upala u tabor Srbije pred EURO!

Morali smo na testiranje

Objavljeno: 15:41h

Tročlana delegacija doping kontrole Evropske fudbalske unije (UEFA) posetila je jutros u hotelu u Beču reprezentaciju Srbije, saopštio je FSS.

Testiranju je podvrgnuto osmoro reprezentativaca naše zemlje.

- Bez najave, što nije neuobičajeno, jer se radi o standardnoj proceduri pred svako veliko takmičenje, odabrali su osmoricu igrača za testiranje: braću Vanju i Sergeja Milinković Savića, Strahinju Pavlovića, Sašu Lukića, Aleksandra Mitrovića, Filipa Mladenovića, Nemanju Gudelja i Nemanju Maksimovića - navode iz FSS i dodaju:

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbijefoto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

- Testiranje se sprovodilo u hotelu uz prisustvo doktora reprezentacije Dejana Aleksandrića, nije trajalo duže od dva sata i sve je proteklo u najboljem redu uz maksimalnu kooperativnost reprezentativaca i medicinskog tima A reprezentacije.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je pre dva dana u Beču od selekcije Austrije rezultatom 2:1 u prvom pripremnom meču uoči Evropskog prvenstva.

"Orlovi" će u subotu u Stokholmu od 18 časova odigrati prijateljski meč sa selekcijom Švedske.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.