PROBLEMI SLOVENIJE PRED EURO! Da li Srbija treba da "strahuje?" (VIDEO/FOTO)
Matjaž Kek, Foto: Jure Makovec / AFP / Profimedia

SELEKTOR BESAN

PROBLEMI SLOVENIJE PRED EURO! Da li Srbija treba da "strahuje?" (VIDEO/FOTO)

"Zmajčeki" i "orlovi" sastaju se u drugom kolu 20. juna od 15 časova na stadionu Alijanc arena u Minhenu

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu posle 24 godine, a turnir u Nemačkoj na programu je od 14. juna do jula 14.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u prvoj prijateljskoj utakmici u okviru priprema za EURO poraženi su od Austrije u Beču sa 2:1.

Sa druge strane, jedan od rivala u C grupi na EURO-u, ekipa Slovenije u svom kontrolnom meču savladao je Jermeniju sa 2:1.

"Zmajčeki" su trijumfovali, ali je tim koji je izgubio imao 14:2 u udarcima na gol, a samim tim se naš protivnik veći deo susreta proveo braneći.

- Pobeda je dobra za atmosferu i zbog gledalaca. S druge strane, utakmica koja mi kao selektoru daje prostora da ispravim neke stvari. Nećete čuti klišee od mene kako su nam noge bile teške. Ovo su međunarodni mečevi, tako da sam srećan zbog pobede, ali kritikovaću igrače. Istovremeno imam vremena da analiziram stvari. Činjenica da neki standardni igrači iz kvalifikacija nisu igrali, ne može da bude opravdanje za mnogo grešaka, jer smo uvek kasnili u duelu za drugu loptu. Tako smo protivniku dali priliku da nam dođe ispred gola. Igrali smo i bez igrača koji je mogao dve tri šanse da pretvori u golove da igramo mirnije - rekao je Matjaž Kek, selektor Slovenije.

 Matjaž Kek
Matjaž Kekfoto: Igor Kupljenik / PANORAMIC / imago sportfotodienst / Profimedia

Slovenija i Srbija sastaju se u drugom kolu 20. juna od 15 časova na stadionu Alijanc arena u Minhenu.

Bonus video:

01:24

Piksi se obraća naciji pred Euro

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.