OI Pariz: Danska ponovo u finalu!
Rukometna reprezentacija Danske, Foto: LISELOTTE SABROE / AFP / Profimedia

neverovatno

OI Pariz: Danska ponovo u finalu!

Slovenci eliminisani

Objavljeno:

Rukometaši Danske, trostruki uzastopni svetski prvaci, igraće za još jednu medalju pošto su u polufinalu olimpijskog turnira savladali selekciju Slovenije 31:29.

Pred Dancima koje i dalej rpedvodi neprevaziđeni Mikel Hansen stoji još samo Nemačka, koaj je raniej danas, zahvaljujući bravurama golmana Volfa, pobedila Španiju. Dancima je ovo treće uzastopno olimpijsko finale posle Rija i Tokija. Oba puta rivali za najsjajnije odličje bili su im Franczi, koje su savladali u Riju, ali su poraženi potom u narednom olimpijskom finalu. Danci su protiv Slovenije opravdali etiketu favorita, od starta su vodili početnih (3:0), i sve vreme je prednost bial na strani Skandinavaca. Slovenci su svakako napravili najveći uspeh u istoriji ali dalje nisu mogli, preko neverovatnihh Danaca, redovnih osvajača medalja na svim velikim takmičenjima. Danci su u drugom poluvremenu imali i šest golova razlike i bez ikakvih trzavica priveli meč kraju. Veliko olimpijsko finale biće, podsećamo, i psoeldnji meč u karijeri Mikela Hansena koji je najavio povlačanje iz rukometa nakon Pariza.

Bonus video:

05:17

NOLE MORA DA PROMENI JEDNU STVAR PRED OLIMPIJSKE IGRE Teniski analitičar: Protiv onakvog Alkaraza NIJE IMAO NIKAKVE ŠANSE

(Espreso sport/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.