"On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala": Udovica Olivera Dragojevića odvezala jezik, pa otkrila šok stvari
Vesna Dragojević, Foto: Printscreen

ispričala

"On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala": Udovica Olivera Dragojevića odvezala jezik, pa otkrila šok stvari

Oliverova udovica otkriva da ga je u početku ona izdražavala

Objavljeno:

Oliver Dragojević preminuo je 2018. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Vesnu.

Njihova romansa počela je na neobičan način, i to dok je on bio zauzet.

Gostujući u emisiji "Giuliana" na Radio Dalmacija, Vesna je otkrila neke detalje iz njihovog života.

- Postojala je jedna Jelena, poznajem je! On je stalno menjao te devojke, ali je mene pratio. Deset dana je trajalo to njegovo šetanje za mnom dok je bio s njom pod ruku. Na kraju, sedeo je u gradskoj kafani s prijateljem i rekao mi: 'Gospođo, vi ste mi nekako poznati!' A ja sam mu odgovorila: "Pa naravno da me poznaješ, jer si mi već deset dana za leđima" - otkrila je ona tom prilikom.

Oliverova supruga je priznala kako je pevač nekada znao da je pozove posle koncerata u dva ujutru. Oliverova udovica otkriva da ga je u početku ona izdražavala.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/ HAUSER

- On je bio sponzoruša, ja sam ga izdržavala, moji su digli kredite da uredimo stan... Kad smo se venčali, nas je jedanaestero živelo osam godina u istom stanu! Ujutro se svi razbeže, ostanemo ja i svekrva. A svekrva je imala godina kao ja sad. Ali je ona meni, po mom doživljaju, bila toliko stara, da sam ja očekivala svaki dan da će ona umreti. Ona bi govorila: Ajme ovo, ajme ono, ja ću umreti. Mi smo imale sjajan odnos, svi su se čudili - rekla je Vesna tom prilikom.

Imaju iz braka troje dece i sedmoro unučadi a Oliver je svojim sinovima zabranio da nekom detetu daju ime Oliver da ga tokom života ne bi ismevali kao Oliver Dragojević.

Vesna nije krila da nije volela Oliverov posao i sve što on sa sobom nosi, druženja, putovanja i alkohol. Kako je istakla bojala se da ga ta profesija ne promeni i zato ga u početku nije podržavala.

Kod Olivera ju je osvojilo to što je jedinstven, duhovit srdačan i drag. Ona je takođe jednom otkrila kako ju je bilo blam da je vide sa muzičarem i da je znala da se sakriva u njegovom garderoberu kada ga je pratila na koncerte.

Vesna se prisetila teških trenutaka i Oliverove bolesti rekavši kako se nadala da će Oliver izdržati svoju bitku.

Oliver Dragojević
foto: Printscreen

- Oliver je bio odličan pacijent. Prvih meseci se nosio sa svojom dijagnozom bolje od mene. Bio je pun optimizma i zaista je verovao da će izdržati - bila je iskrena, prenosi Blic.

Iako je njihov brak bio skladan i bez trzavica u jednom trenutku je bio na ivici da se raspadne i to zbog manekenke Branke Marić Muti koja je priznala da je sa njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je tada hrvatski muzičar.

00:31

Oliver Mandić i Željko Mitrović u provodu

(Espreso/telegraf/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.