Gori zemlja zbog sukoba Jovane Jeremić i pevačice: Urnisala je ovim rečima, skandalozno - "ne sme da bude prasica"
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

bruka

Gori zemlja zbog sukoba Jovane Jeremić i pevačice: Urnisala je ovim rečima, skandalozno - "ne sme da bude prasica"

Na proslavi 34. rođendana Jovane Jeremić, novinari su voditeljku pitali o odnosu sa Tanjom

Objavljeno: 11:01h

Jedna od glavnih tema medija ovih dana je odnos pevačice Tanje Savić i voditeljke Jovane Jeremić. Taman kad se situacija stišala, Tanja je u emisiji "Ami G šou" ponovo prozvala voditeljku.

Podsetimo, Tanja je pre nekoliko godina demonstrativno napustila "Ami G" usred živog prenosa.

Tanja Savić ušla u sukob sa voditeljkom
Tanja Savić ušla u sukob sa voditeljkomfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić potom je upitao da li se kaje zbog svog postupka, a ona je objasnila da je emisiju napustila zbog prisustva Jovane Jeremić u studiju.

- Namerno sam tada rekla da idem u WC, a ne toalet, jer je u toj emisiji vladao šund. Znate na koga mislim, prepoznaće se. Ti si tu noć mene zapostavio, nisi kriv, ali neko je tu osobu pozvao u tu emisiju, baš kad sam i ja bila. Nemam animozitet prema toj osobi, ali nešto mi se tu ne sviđa... To ponavljanje. Ja sam tada sedela kao saksija, ništa nisam pričala, samo sam rekla "Dobro veče". Bila sam umorna, nisam spavala i kada je spomenula rudare koji neće da rade za nju, to je bila kap koja je prelila čašu i rekla sam odoh ja kući - objasnila je Tanja.

Ubrzo nakon njenih izjava, Jovana Jeremić se oglasila na društvenoj mreži Instagram, poručivši:

- Možda, ako me Tanja Savić pozove kao gosta iznenađenja i popuni polupraznu Arenu. Evo, ja ću joj pomoći! Kao ultima ratio - napisala je voditeljka, a za Telegraf je tada dala detaljniju izjavu.

Na proslavi 34. rođendana Jovane Jeremić, novinari su voditeljku pitali o odnosu sa Tanjom, na šta je slavljenica rekla:

- Ona se za mene zakačila. Tanja mi je simpatična. Ja sam želela da joj pomognem. Želim iskreno da joj pomognem, mislim da je Tanja dobar čovek, nemam ništa protiv nje, čak mi je simpatična. Lepa je žena, ali mora da smrša, ne sme sebi da dozvoli da bude kao prasica. Ne mogu da se ne nasmejem kad pričam o njoj - istakla je Jovana i dodala...

Ali mi je simpatična zato što je toliko ograničena da ne shvata šta ja njoj govorim sve vreme, ali dobro, ko sebi ne želi da pomogne, ne mogu ni ja da mu pomognem. Bila sam sigurna da će me pozvati da joj pevam u Areni, ja bih došla! Nabacujem joj se, evo, da me pozove! Pevala bih "Čokoladu" od Jami i "Boli me uvo za sve" od Brene - navela je Jovana i zapevala pesmu, a sve pogledajte u snimku u okviru teksta.

Bonus video:

04:26

BIO JE JAKO LOŠE, ALI JE OVO MORAO DA URADI POSLE NASTUPA Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta

(Espreso/Telegraf.rs/J.G./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.