Nema šanse da pogodite na prvu: Pogledajte kako je omiljena voditeljka RTS-a izgledala na svojoj maturi, hit fotka
Foto: Printscreen Instagram/popovicmari

prošlost

Nema šanse da pogodite na prvu: Pogledajte kako je omiljena voditeljka RTS-a izgledala na svojoj maturi, hit fotka

Na društvenim mrežama podelila kako je izgledala na maturi gimnazijalaca iz gimnazije "Sveti Sava"

Objavljeno:

Autorka i voditeljka emisije "RTS ordinacija" Marija Popović u braku je sa kolegom Milanom Popovićem koji je autor emisije "Moja dedovina".

Nedavno je Milan za Espreso otkrio kako su se Marija i on upoznali i kako je počela njihova romansa.

" To je malo komična priča. Marija je studirala dva fakulteta, bavila se sportom i u jednom trenutku je ona rekla da želi da se obučava za medije. I moja tašta je to pomenula svojoj drugarici, koja inače radi u televiziji, a ona je znala da u tom periodu je bila samo nekolicina nas koji su u Beogradu obučavali mlade ljude. I ona je igrom slučaja bila sekretarica režije na mom serijalu "Dosije zatvor". To je bio jako nezgodan period u mom životu, radio sam dva posla da bih uopšte preživeo u to vreme, radio sam u ANEM-u i u RTS-u, i to kao honorarac mislim. I sve je to prošlo, mi smo završili taj projekat. I mene ta koleginica, koja me je upoznala sa Marijom, zamoli, jer ima drugaricu koja bi želela da je neko obuči jedno dve-tri nedelje da bi radila u medijima. I ja sam sve vreme bio: "Jao, rado, ali ja sam stvarno u haosu." I nakon četiri-pet puta što me je pitala za nju ta koleginica, ona mi vikne: "Donela sam ti biografiju i da vidiš šta je sve radila u životu i da proveriš šta je zanima od oblasti." I ona kako je otvorila rokovnik, sa jedne strane njen CV, a s druge strane Marijina slika, a ja kao iz topa kažem: "Počinjemo!" A ona kaže: "Nemoj da te sanjam!"", rekao je Milan i nastavio:

"I ja prvi put kada sam se video sa Marijom, ja sam njoj na kraju večeri rekao: "Mi imamo problem, ja sam se zaljubio." I onda sam kasnije kod drugara rekao: "Upoznao sam suprugu." I oni mi kažu da ako sam ja upoznao suprugu, da će se i svi oni oženiti. I tako da sam ja njoj to odmah iskreno rekao, ali smo mi počeli da se zabavljamo tek posle 11 meseci i ubrzo posle toga smo se i uzeli", otkrio je Milan nedavno za naš portal.

Milan je ispričao kada se zaljubio u Mariju, a njegova draga je na društvenim mrežama podelila kako je izgledala na maturi gimnazijalaca iz gimnazije "Sveti Sava".

Kome nije bilo poznato Marija je 1985. godište, a devojačko prezime joj je bilo Banićević.

Bonus video:

47:54

USIJANJE 25.10.2024

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.