Naš glumac kao da je predosetio jezivu nesreću u kojoj je poginuo! Porodicu spakovao na autobus, a on krenuo...
Milenko Zablaćanski, Foto: Printscreen, RTS

TUGA

Naš glumac kao da je predosetio jezivu nesreću u kojoj je poginuo! Porodicu spakovao na autobus, a on krenuo...

Milenko je tada bio na odmoru sa suprugom Snežanom i sinom Nikolom u vikendici blizu Zlatibora, a zimovanje im je prekinula vest o smrti Snežanine tetke

Objavljeno:

Glumac Milenko Zablaćanski 2008. godine imao je udes na putu Beograd-Zlatibor, a 17 dana nakon jezive nesreće je izgubio svoju bitku u bolnici.

Naime, Milenko je tada bio na odmoru sa suprugom Snežanom i sinom Nikolom u vikendici blizu Zlatibora, a zimovanje im je prekinula vest o smrti Snežanine tetke, te je porodica morala da se vrati za Beograd.

Iz prva je bilo planirano da se svi automobilom vrate zajedno, Milenko je noć pre nesreće zbog lošeg vremena, ostatak porodice poslao za Beograd autobusom, a on se uputio sam, kao da je predosetio da će se nešto loše dogoditi.

MILENKO ZABLAČANSKI
foto: prentscreen/youtube/Bimbros Beograd

- Godinu 2008. dočekali smo sa mlađim sinom i prijateljima u Gajevima na Zlatiboru. Tog 5. januara rešili smo da se vratimo u Beograd i zajedno u krugu porodice proslavimo Božić. Na Zlatiboru kiša još nije bila počela, valjda zbog visinske razlike, ali Milenko je ipak predložio da on krene automobilom, a moja prijateljica i ja, sa sinovima, autobusom. Sećam se kao danas. Rekao mi je: „Krenite, a ja ću polako... Videću, ako bude loše staću negde. Neću ništa forsirati". Imao je prijatelje u Mačkatu, u Požegi, u Čačku su nam kumovi-ispričala je 2009. za "Press".

Dodala je tada da je za nesreću saznala od prijatelja, a da joj nakon Milenkovog odlaska svako putovanje na Zlatibor teško pada.

- Bio je zaista poseban čovek zbog čega se svakog dana zahvaljujem Bogu što sam sa njim provela 20 godina života. Umeo je da nasmeje, vrati snagu. Bio je borac, vredan i odgovoran čovek. Tu smo negde slični. Zato se i trudim da zadržim snagu, jer znam da u suprotnom on to ne bi odobravao. On se ne bi predao. Borio bi se za decu. Kakav je on zapravo govore njegovi prijatelji koji su uz nas - rekla je ranije njegova supruga, Snežana Vesković-Zablaćanski.

Bonus video:

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

(Espreso/blic/TM)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.