Evo šta je od pokretne imovine pripalo Jeleni Karleuši: Jednu skupocenost je "uzela" od Duška, da ne poverujete
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pozamašno

Evo šta je od pokretne imovine pripalo Jeleni Karleuši: Jednu skupocenost je "uzela" od Duška, da ne poverujete

Jeleni Karleuši je nakon razvoda od Duška pripala pokretna imovina izuzetne vrednosti,

Objavljeno: 14:26h

Jelena Karleuša nastavila je da ruši rekorde nizom, koncerata u okviru turneje "Alfa i Omega", a ovaj put krcato je bilo u Skoplju.

U intervjuu pred koncert osvrnula se i na izjavu datu u jednom podkastu vezanu za Lepu Lukić koja je imala odjek u javnosti.

- Nisam se čula sa Lepom, ali Boki 13 jeste. Njih dvoje su u super odnosima, pozvao ju je nakon toga i rekao: "Lepa, Jelena se zezala, kako to ne shvataš", jer je ona inače poznata kao jako duhovita osoba. Uopšte nam nije jasno kako ona to nije shvatila kao šalu. Koliko je zabavna, Boki je morao da snima taj razgovor sa njom, koji je morao da mi pusti... "Ona je rekla da sam ja bila sa nekim 'prasetom', zamisli, da sam se 'j' sa nekim 'prasetom', je l' ona normalna?! Ja rekla njoj koliki je njemu, ma, sram je bilo" - smejala se Jelena i nastavila:

1 / 7 Foto: Kurir

- Samo sam želela da napravim foru, ne znam odakle mi je Lepa uopšte pala na pamet. Mislila sam da neće naljutiti, bilo mi je smešno da zamislim nju u bilo kakvoj komunikaciji sa Bakom Prasetom. Mislim da bi bilo interesantno da Baka pozove Lepu Lukić u svoj "lajv". Šalu na stranu, ništa se tu nije desilo, ja sam izvinila dragoj Lepoj. Ali, ona je lepo rekla, ja sam samo htela da se zakačim za njeno ime i popularnost, jer je moje vreme prošlo, želela sam malo njenog "hajpa", u čemu sam uspela! Lepa, hvala ti što i ja sada u nekakvoj žiži zbog tebe.

Kako su gledaoci mogli da vide, jutjuber joj je te večeri poklonio skupoceni sat marke "roleks", koji se, kako kaže, još nije našao na njenoj ruci.

- Sat? Koji mi je Baka poklonio? Ne nosim sat, ali vidim da me svi pitaju za njega. Svi licitiraju koliko košta, gledaju da li je pravi, upoređuju, mere, zumiraju... Sat jeste pravi, a cena je potpuno nebitna. I da je "fejk", poklon je poklon! Sigurno ga neću baciti, imam ga, čuvam ga, lepo mi je, zaista je predivan sat. Ja imam puno satova u svojoj kolekciji koje sam i dobila, ali i kupila sama sebi. Inače, kažu da kada ti neko pokloni sat, to je znak za svađu, ali ja u tome ne vidim nikakav problem kada mi neko pokloni tako nešto skupo i lepo - priznaje Karleuša, a nismo mogli da je ne upitamo koliko je satova dobila od Duška Tošiča dok su još uvek bili u braku, kao i da li je taj "znak" koji je spomenula bio tačan u njihovom slučaju:

Duško i Karleuša
Duško i Karleušafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Od Duška sam zapravo dobila puno satova! U stvari, dobila sam sve što sam izabrala od njegovih satova. Moji su! Što se tiče tih satova i svađa, za Duška je ipak vezana ona priča za pesmu "Tihi ubica". Satovi su najmanji problem. Tačnije, jedino satovi i nisu bili problem.

04:17

Jelena Karleuša u Skoplju

(Espreso/informer/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.