Ovde živi voditeljka Dnevnika: Pinkovo zaštitno lice od oronule kuće napravila raj na zemlji, ovo bi svako poželeo
Foto: PVJ/ATAImages

MAŠALA

Ovde živi voditeljka Dnevnika: Pinkovo zaštitno lice od oronule kuće napravila raj na zemlji, ovo bi svako poželeo

Pored kuće imaju i hotel

Objavljeno:

Tanja Rađenović jednom prilikom je ispričala da je kuća u kojoj sada živi sa mužem Petrom i ćerkama Teodorom i Anđelom nekada bila oronula i trošna.

- Kad smo se uselili, kuća je bila u sivoj fazi. Niko u njoj nije živeo i nije izgledala ni približno ovako. Gornji sprat bio je potpuno nezavršen, a ovo što je sad Petrova radionica u dvorištu, bila je najobičnija šupa. Svuda je bio beton, neka travuljina i blato. Ali nama se dopalo mesto. Sređivali smo malo-pomalo. Meni je ovo raj. Ključ u ruke, za tri minuta sam u centru. Čuješ ptice. Sad će i kokoška da se oglasi, mislim, ako snese jaja - ispričala nam je bila voditeljka.

Voditeljkin dom je pun cveća, okružen zelenilom, a porodica ima i dva psa.

- Mi ovde živimo u potpuno drugačijem svetu, u svom mikrokosmosu, iako su na korak od nas saobraćajna gužva, semafori, benzinske pumpe, prodavnice. Travnjak, naše kuce i mir koji ovde imamo velika su prednost - objasnila je ona tada.

Imamo slatki hotel na primorju

Tanja i njen suprug vlasnici su i hotela na moru.

- Najbitniji događaj koji mi je obeležio proteklih pet godina je da smo moj suprug i ja konačno ostvarili san da imamo mali, preslatki hotel na moru, to nam je bila želja - rekla je Tanja za "Blic" ranije.

Obožava da se vrti oko šipke

Tanja, inače, u slobodno vreme bavi se plesom oko šipke.

- Ovo je težak sport, al uz dobre trenere sve je moguće. Nismo ni svesni šta naše telo može. Svašta nešto sam probala i trenirala, ali nikada mi se nije desilo da se radujem kao malo dete kada idem na trening - rekla nam je bila voditeljka, pa se osvrnula na pogrešne konotacije koje se vezuju uz ovu disciplinu.

- Vrteti se oko šipke po meni ima lošu konotaciju, a on toliko razvija ženstvenost, snagu, držanje. Asocijacije na opuštanje, mir, korak ili izdržaj sa sopstvenim telom uz adekvatnu muziku. Poenta je da kontrolišemo svaki mišić svog tela. Kada ste u vertikalnom položaju, ako ne sarađuje ova šipka, ovaj metal, vaša koža, telo, vaši mišići nećete se zadržati gore - rekla je potom Tanja Rađenović.

- Ja imam 50 godina. Pa, sve da je vrtenje oko šipke, ako to banalizujemo na taj način, zašto bi to bilo sramotno? Svakom dušebrižniku bih poželela da pokuša, da proba da vidi da li može.

Bonus video:

03:34

Advokatica ranjenog momka u okolini Mladenovca: Ovo bi bilo ključno svedočenje u slučaju Uroša Blažića

(Espreso/blic/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.