Šta se dešava sa biznisom Dragana Stankovića? Tri puta gorela pekara, izgubio novac, Jovana nije mogla da prećuti
Dragan i Jovana, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

svi se pitaju

Šta se dešava sa biznisom Dragana Stankovića? Tri puta gorela pekara, izgubio novac, Jovana nije mogla da prećuti

Šta je Dragan rekao o materijalnoj šteti?

Objavljeno: 16:07h

O Jovani Jeremić i njenom partneru biznismenu Draganu Stankoviću svakodnevno bruje mediji, a najnoviji snimak sa svadbe na kojem je voditeljka uzela čak 1.000 evra bakšiša zapalio je mreže.Iako njih dvoje uživaju u ljubavi, sredinom juna suočili su se sa teškom situacijom kada se biznismenu triputa goreli pogoni u pekari.

Naime, oni su tvrdili da su požari namerno podmetnuti i da neko želi sabotirati srpsku proizvodnju, a Jovana se tada i oštro obračunavala sa neprijatelljima pred kamerama.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

I njen partner Dragan Stanković se u to vreme oglasio za "Blic".

- Ne samo dan što nije lep nego i noć, dugačka je bila. Ništa, ja sam primio poziv oko tri sata jutros da je izbio požar. Bio je veliki požar u proizvodnoj hali. Vatrogasci iz Grocke su jako brzo došli i brzo su pristupili pogonu i požaru. Ja sam već sa radnicima počeo da gasim požar. Došle su i vatrogasne ekipe iz Beograda. Svim vatrogasnim ekipama bih se zahvalio, operativcima. Velika je materijalna šteta, ono što je najbitnije nema povređenih - rekao je Dragan, pa dodao:

Šta je Dragan rekao o materijalnoj šteti?

- Mi se brzo organizovali, već sutra ćemo našim potrošačima i kupcima omogućiti sve proizvode. Što se tiče štete velika je, ali ja mislim da ćemo već u narednih 15 dana sve biti u punom kapacitetu. Nadležni organi rade svoj posao - istakao je biznismen.

U skorije vreme niiko od njih se nije oglašavao na ovu temu, te nije poznato da li ima napretka u istrazi,ali se nadamo da do sličnih situacija više neće dolaziti.

02:17

Pogledajte kako je Jovana Jeremić za 10 minuta uzela 1000 evra

(Espreso/pulsonline/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.