Nakon 10 godina voditeljka Parova rešila da progovori: Volela je cela nacija, a ovo je ona radila proteklih godina
Foto: Printscreen/Happy TV

mnoge interesuje

Nakon 10 godina voditeljka Parova rešila da progovori: Volela je cela nacija, a ovo je ona radila proteklih godina

Iznenadni otkaz na Hepiju je tada sve iznenadio, a sada je rešia da otkrije mnoge detalje

Objavljeno:

Voditeljka Ivana Savić već nekoliko godina se nije pojavljivala u javnosti, a sada se vratila na velika vrata i postala glavna urednica dokumentarnog programa na jednoj televiziji.

Ona je nekada je vodila jutarnji program sa Milomirom Marićem na Hepiju, ali i rijaliti ''Parovi'' i bila u voditeljskom timu koji su činile i njene koleginice Jovana Jeremić i Bojana Ristovojević.

Iznenadni otkaz na Hepiju je tada sve šokirao, a sada je nakon 10 godina Ivana Savić otkriva zašto je odbila televiziju Pink i preko noći postala stjuardesa.

- Uslovno rečeno, nisam ih odbila, samo sam rekla da imam druge planove - rekla je, pa otkrila šta sada misli o rijaliti programu i koliko se on promenio u odnosu na format koji je pre vodila.

- Nikada neću baciti kamen na rijaliti, narod treba da bude realan i da gleda malo širu sliku. Problema ima svuda, gledajte šta se dešava u svetu. To su problemi, ne jedan rijaliti. Moramo biti realni kada upiremo prstom u nešto - istakla je Ivana, a onda i otkrila u kakvom je odnosu sa koleginicama Jovanom Jeremić i Bojanom Ristivojević.

- Drago mi je da smo sve tri u informativi završile posle rijalitija i imamo ćerke. Za Jovanu ću samo reči da ima veliku odgovornost jer je toliko broj ljudi prati. Svaka joj čast pa je uspela da skupi toliku gledanosti. Ukoliko nekad pogreši, svi smo ljudi, niko od nas nije bezgrešan - govorila je Ivana za Alo!, pa prokomentarisala Milomira Marića:

- Od njega može dosta da se nauči, on je jedan veliki šoumen. U Americi imamo Trampa, to je kod nas Marić, ume da gleda u budućnost. Od njega sam naučila da neprijatnosti izbegnem, da ne shvatim lično.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Anja Nikolić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.