Pevačica bila mrtva 8 sati i 2 minuta! Posle saobraćajne nesreće je reanimirali tri puta, pa dane provodila u komi
Danica Balabanović, Foto: Printscreen/Instagram/danicabalabanovicofficial

DETALJI

Pevačica bila mrtva 8 sati i 2 minuta! Posle saobraćajne nesreće je reanimirali tri puta, pa dane provodila u komi

Danica je progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre nekoliko godina, a posle koje je čak 45 dana bila u komi.

Objavljeno:

Pevačica Danica Balabanović zamenila je rad u labaratoriji velikom scenom, a nedavno je odigrala i prvu ulogu u filmu Alekse Balaševića „Megdan“.

Ona je otvorila dušu i govorila o karijeri, porodici, nepoznatim detaljima iz privatnog života i saobraćajnoj nesreći nakon koje je jedva ostala živa.

Nakon premijere filma, Danica je podelila svoje prve utiske, a otkrila je i kako uspeva da radi čak tri posla.

-Za sada sam tri u jedan (smeh). Što se tiče glume, ispalo je slučajno, ali ipak i nije slučajno, konačno se menadžer setio i mene. Bilo je negde preko 20 devojaka, ali je moj profil odgovarao za ulogu. Film je prelep i mislim da puca baš visoko i imam sreće što sam baš u tom filmu – rekla je ona i otkrila zbog čega je prestala da radi u labaratoriji:

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/danicabalabanovicofficial

- Labaratoriju volim najviše na svetu, ali je taj posao sada po strani, moram da se pobrinem za pevanje. Ne mogu sve da postignem fizički, prosto je nemoguće.

Pevačica je nedavno odigrala prvu filmsku ulogu, pa je ispričala kako je izgledalo snimanje filma i rad sa Aleksom Balaševićem.

- Prvi put smo se sreli na setu kada je bilo snimanje, on je izuzetan domaćin. Samo reči hvale imam za ekipu, to je bio teren koji meni ranije nije bio poznat. Sećam se kada je bila premijera filma, ljudi su me pitali kako je bilo, a ja sam bila presrećna i ushićenja i sve što bih rekla, bilo bi malo. Glumci i ekipa su dobri, sve je prošlo bez ikakvih problema - ispričala je Danica, a onda otkrila da li je pre snimanja išla na časove glume:

- Nisam imala neku preciznu ulogu da ja treba sada nešto da glumim, radila sam samo svoj posao, pevala sam na filmu i komunicirala sam sa ljudima kao što i radim inače.

Danica je progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre nekoliko godina, a posle koje je čak 45 dana bila u komi.

-Bila sam osam sati i dva munuta mrtva, dijagnostikovana mi je smrt. Rekli su i mojim roditeljima to, jedino moja baka nije verovala da sam mrtva, nije htela da se tog dana opriosti od mene, nego je želela da me vrati u život i desilo se tako. Tri puta sam reanimirana, bila sam 45 dana u komi. Od tada sam se okrenula Bogu i hvala njemu što sam sada ovde - ispričala je pevačica i dodala je je nakon izlaska iz bolnice usledio težak preiod:

-Oporavak je za mene bio veliki izazov, kada sam otpuštena iz bolnice dijagnoza je bila da sam totalni invalid. Sećam se da mi je doktor rekao ako sa štaka siđem na štap da treba da slavim taj dan. Iz bolnice sam izašla 6. septembra, a već sam za Novu godinu pevala. Imala sam strašne bolove, to je borba za život i moraš da se boriš. Ne sme čovek da odustaje nikada - rekla je za Grand.

Bonus video:

12:22

MISLIM DA JE ISTEKLA ZABRANA ULASKA U SRBIJU BOSANSKIM PEVAČICA! Ministar Dačić za Kurir televiziju: Sve ćemo da ukinemo

(Espreso/telegraf/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.