Poznata pevačica prevarena za doček Nove godine! Doživela strašnu neprijatnost: ''On je sam odlučio da...''
Tamara Milutinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

AU!

Poznata pevačica prevarena za doček Nove godine! Doživela strašnu neprijatnost: ''On je sam odlučio da...''

Ona je na svom Instagramu objavila sve detalje.

Objavljeno: 20:07h

Turbo-folk pevačica Tamara Milutinović oglasila se na društvenim mrežama povodom novonastale situacije, koju je odlučila da podeli sa svima.

Ona je na svom Instagramu objavila sve detalje.

- Dragi moji, dužna sam da vas obavestim o tome da je došlo do velike neprijatnosti kada je u pitanju moj angažman za doček 2025. godine. Ovo radim zbog svih vas koji ste planirali da zajedno uđemo u novu godinu, ali i zbog toga što želim da moja publika zna šta se dogodilo, kako bih na vreme sprečila bilo kakvo izvrtanje i manipulisanje informacijama. Za doček 2025. godine trebalo je da pevam u Beogradu, sa mojim kolegom i prijateljem Urošem Živkovićem. To je ono na šta smo moj menadžment, i prvenstveno ja, pristali. Ugovor je potpisan još u martu mesecu. Međutim, organizator je samoinicijativno odlučio da ja, umesto na dogovorenom, pevam na drugom mestu, na kojem takođe on organizuje doček - napisala je Tamara prvo.

- Da sve bude još neverovatnije, za to sam saznala tek kada je izašla reklama za doček na tom drugom mestu, a ne na onom koje je bilo dogovoreno. S obzirom na nepoštovanje dogovora na koje, potpuno iskreno, nisam navikla i prilično sam iznenađena, odlučila sam da ne pristanem na "izmenjene planove" organizatora. Dogovor je dogovor i treba da se poštuje, isto kao i izvođač sa kojim se taj dogovor napravi. Za doček 2025. ćemo pevati i družiti se na nekom drugom mestu, o čemu ću vas uskoro obavestiti. Vaša Tamara - dodala je ona.

Bonus video:

12:22

MISLIM DA JE ISTEKLA ZABRANA ULASKA U SRBIJU BOSANSKIM PEVAČICA! Ministar Dačić za Kurir televiziju: Sve ćemo da ukinemo

(Espreso/blic/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.