Ko pravi "bele žurke" u Beogradu? Zabranjen je telefon, a uslov je samo jedan: Matorci sa devojkama rade svašta
Foto: Nemanja Nikolić

MILICA OPASNICA

Ko pravi "bele žurke" u Beogradu? Zabranjen je telefon, a uslov je samo jedan: Matorci sa devojkama rade svašta

Mislili ste da ovo postoji samo u Americi?

Objavljeno: 13:07h
Milica Stanimirović

Danima svi bruje o hapšenju Pi Didija i njegovim žurkama na kojima je bila i Sodoma i Gomora. Iako ima i mnogo lažnih vesti koji su tu samo zbog klikbejta, jedno je sigurno, žurke gde su svi bili obučeni u belo su zaista postojale.

Tu je bilo golih žena, pijanih i nadrogiranih gostiju, a se*s se nije završavao u krevetu, već apsolutno svuda. O onom delu sa zlostavljanjem ne bih sada, to ćemo neki drugi put.

Kako sam razgovarala sa ljudima iz mog okruženja o ovim žurkama, jedan poznanik mi je otkrio da i u Beogradu postoji čovek koji često pravi "žurke u belom", dok oko njih ima dosta "belog". Sva sreća, tu su sve punoletne osobe, pa ovaj slučaj nije toliko jeziv kao slučaj koji nam stiže iz Amerike.

Bogati moćnik ima toliko slobodnog vremena da svakog meseca organizuje žurku za veliki broj ljudi, a postoji samo jedan uslov - povedi drugaricu i ostavi telefon kod kuće.

Žurke se prave na luksuznim mestima, a najčešće su to vile na Dedinju.

Bele fetiš žurke u Beogradu
Bele fetiš žurke u Beogradufoto: Alibi Productions / Alamy / Profimedia

Zabranjeno je slikanje i snimanje, a cilj je da uživaju, bar kako kaže domaćin. Verujem da svi i uživaju, kao i da se sutradan ničega ne sećaju.

Ove žurke su za "posebne ljude" i još posebnije prilike.

I poznate face su dolazile na iste, neki da samo jedu i piju, neki da se "posluže", a neki i da ispune svoje fetiše i fantazije. Na tim žurkama su bili i bogataši, pevači i glumci, kao i neke moćne face.

Kako mi je još rekao izvor, na jednog tipa išle u 3 devojke, koje su sve bile mlade i lepe. Sa tim devojkama je uvek bila i jedna napucana starija ženska koja je sve to držala u svojim rukama. Ne bih rekla da im je to mama ili tetka.

Žurka, Disko, Klub, Rođendan
foto: Dmitriy Shironosov / Panthermedia / Profimedia

Neke naše poznate starlete su redovni gosti, a mogli su se videti i pevači koji inače radnim danima propagiraju veru, ali vikendom zaborave na to.

Bogati matorci su na jednoj žurki igrali "zanimljivu igru". Nudili su novac devojkama koje su tu bile, a one su morale nešto da urade u zamenu za to. Matorci su onda smišljali izazove za ove devojke, koji su često bili "se*si prirode". Kako su bili pijaniji tako su i podizali ulog. Dolazilo se do toga i da devojke imaju intimne odnose pred njima, a oni su sve to nagrađivali novcem koji su bacali po njima.

Sado-mazo kostimi i igrarije, trojke, četvorke i grupnjaci, biseksualne kombinacije i ostali fetiši nisu strana stvar ovim ljudima, a na žurkama su često tolazili i parovi koji su svingeri, pa bi tako i svoj brak podigli na viši i stabilniji nivo. Eto saveta za dug brak!

Iako su mobilni telefoni zabranjeni, nikad se ne zna da li je to neko snimio. Ne znam, videćemo, možda iscuri neki snimak...

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

42:21

REDAKCIJA 15.10.2024. 3. DEO

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.