Glumac poljubio koleginicu, pa odmah povratio! Bizarna scena sa snimanja šokirala naciju: ''Neprijatno je...''
Asim Ugljen, Foto: Facebook printscreen/Asim Ugljen

AU!

Glumac poljubio koleginicu, pa odmah povratio! Bizarna scena sa snimanja šokirala naciju: ''Neprijatno je...''

Glumac je priznao da nikada nije voleo scene ljubljenja jer su mu uvek neprijatne

Objavljeno:

Glumac Asim Ugljen otkrio je u emisiji na HRT televiziji zanimljivo i neočekivano iskustvo sa snimanja jedne scene ljubljenja sa koleginicom Anom Gruicom Uglešić.

Naime, Ugljen je priznao da je nakon te scene doživeo neprijatnost koja ga je dovela do povraćanja.

- Ana Gruica je jedina žena sa kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao - otkrio je Asim, napominjući da greška nije bila njena, već je do problema došlo zbog specifičnog ruža za usne.

1 / 4 Foto: Facebook printscreen/Asim Ugljen

- Nije njena greška. Imala je nekakav ruž na sebi, grozno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni i bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz i meni je curio niz grlo i ja nikako nisam uspeo usred scene objasniti da mi se taj ruž sliva niz grlo. To je sve dugo trajalo. Ona je mislila da se ja igram i zato se izmičem i zgrabila me je. Kako je bio kraj scene, ja sam se ispovraćao. Ona se smejala "Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća" - ispričao je glumac kroz osmeh.

Ugljen je priznao da nikada nije voleo scene ljubljenja jer su mu uvek neprijatne, iako se, kako kaže, lakše snalazi u snimanju intimnijih scena koje mu deluju manje nelagodno.

Bonus video:

01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam

(Espreso/telegraf/T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.